BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.402,43
HABER /  SPOR

Trabzonspor Fenere hazırlanıyor

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Abone ol

Trabzonspor, Fenerbahçe maçına hazırlanıyor! Turkcell Süper Lig'de hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Antrenör Ahmet Özen yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana izinli olan Faty Papy ve Serkan Balcı ile milli takım kampında bulunan Barış Memiş katılmadı.

Yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun da izlediği antrenmanda, bordo-mavili oyuncular, dar alanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

TAKIM KAPTANI HÜSEYİN'İN DOĞUM GÜNÜ

Trabzonspor'da 30 yaşına giren takım kaptanı Hüseyin Çimşir'e doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman öncesi Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ve üyeler, Çimşir'e plaket verdiler.

Antrenman sonunda ise Hüseyin'e Brezilya usulü doğum günü kutlaması yapıldı. Gineli oyuncu İbrahima Yattara ile Umut Bulut, Hüseyin Çimşir'in başında yumurta kırdılar ve un döktüler.

FUTBOLCULARIN GÖMLEK PRİMİ

Antrenör Ahmet Özen, Bursaspor galibiyeti sonrasında futbolculara söz verdiği gömlek primini ödedi.

Özen, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde futbolculara birer gömlek hediye etti. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.