BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Trabzon'dan F.Bahçe'ye misilleme

Fenerbahçe'nin 25 Aralık'ta Kadıköy'de yaptığı mitingin ardından bu kez de Trabzonspor taraftarı büyük bir organizasyon düzenlemek için hazırlıklara başladı.

Abone ol

Şike ve teşvik soruştuması kapsamında yapılan operasyonların üzerinden uzun bir süre geçti ancak yankılar şiddetini arttırak devam ediyor.

İddianamenin, 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabulü ve ek klasörlerin ortaya çıkmasının ardında yapılan tahliyeler soruşturmanın seyrini bir anda değiştirdi.

3 Temmuz'da startı verilen operasyonlardan bugüne kadar sık sık karşı karşıya kalan Fenerbahçe ve Trabzonspor camiaları, taraftar nezlinde de çeşitli fikir ayrılıkları yaşıyor.

Fenerbahçe taraftarının 25 Aralık'ta Kadıköy'de yaptığı mitingin ardından bu kez de Trabzonspor taraftarı büyük bir organizasyon düzenlemek için hazırlıklara başladı. Trabzonspor taraftarı "Temiz lig için yürüye dur" sloganı ile bir bildiri yayınladı ve 1 Ocak Pazar günü saat 15:00'te Taksim'de bulunan Galatasaray Lisesi'nin önünde başlayacak bir yürüyüş organizasyonu düzenleyeceklerini duyurdu.