BIST 10.248
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.396,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzon Şoförler Odasında büyük yarış

Trabzon Şoförler Odası seçimleri büyük yarışa sahne oluyor. Yaklaşan seçimler öncesi 7 ilçe oda başkanından Kara'ya destek var.

Abone ol

Trabzon Şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş’ın, ‘TESOB seçimlerinde Halil İbrahim Kalfaoğlu’ndan yanayız’ şeklindeki açıklamasının ardından Trabzon’daki 12 şoförler odasından 7’si ortak basın toplantısı düzenleyerek diğer başkan adayı Metin Kara ile hareket edeceklerini ifade ettiler.

Yaklaşan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (TESOB)'un 2 Mayıs 2010 tarihine gerçekleşecek olan Genel kurul öncesi yedi şoför odası ortak bir basın açıklaması yaptı.

Basın Açıklamasını 7 şoför odası adına Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz yaptı. 2 Mayıs 2010 tarihinde yapılacak olan Trabzon Esnaf Odaları Birliği genel kurulu öncesi birliğe bağlı 6 ilçenin şoförler odası ile Trabzon Kamyoncular Odası başkanlığı olarak Başkan adaylarından Metin Kara’yı destekleyeceklerini söyleyen Yılmaz, yaklaşık 22 yıldır TESOB’da görev yapanların artık heyecanını ve şevkini yitirdiğini, bugüne kadar olduğu gibi 4 yıllık bir süre daha hizmet götüremeyeceğine inandıklarından TESOB’da artık bir değişimin içerisine gidilmesi söyledi.

Yılmaz, “2 Mayıs’ta TESOB’da yaşanacak bu değişim sayesinde bizlerin de içerisinde bulunduğu 49 meslek odamızın hem fiziki hem de ekonomik yönden değişerek esnaf ve sanatkarlar camiasına güzel ve faydalı hizmetler gelecektir. Bu değişimle odalarımız arasında sağlanacak koordinasyonla birbirimize daha yakınlaşarak sorunlarımıza ortak çözümler üretileceğine inancımız tamdır. Bu inanç ve azimle 2 Mayıs’ta TESOB seçimlerinde değişimden yana ortak hareket etme kararı aldık. Bizler inanıyoruz ki, diğer meslek odalarımız da bizler gibi TESOB’taki değişimin yaşanmasından gelecek olan başarının altında kendilerinin de imzalarının olmasına destek vereceklerdir. Bu kongreden çıkacak olan güç birliği sayesinde Üst kuruluşlarda da yerimizi alarak Trabzon’umuza faydalı hizmetlerin gelecektir.” dedi

Metin Kara ile birlikte hareket edeceklerini belirten Şoförler Odaları ise, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Maçka, Arsin, Of ve Sürmene. Ayrıca Trabzon Umum Kamyon ve Kamyonetçiler Odası da Metin Kara ile birlikte hareket edeceklerini beyan etti.