BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,08
ALTIN 2.526,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tekirdağ kupa için yelken açtı

Tekirdağ'da yelkenler fora dedi... 7 yelken kulübünden 73 sporcu, Optimis ve Radial kategorilerinde yarıştı...

Abone ol

 Marmara Bölge Kupası Tekirdağ 1. Ayak Yelken Yarışları, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü deniz sahasında başladı. 7 yelken kulübünden 73 sporcu, Optimis ve Radial kategorilerinde yarıştı.

Yarışlara Çanakkale Gençlik Spor Kulübü, İçdaş Su Sporları Kulübü, Balıkesir'den Burhaniye Su Sporları Kulübü, Ayvalık Su Sporları Kulübü, Bandırma Su Sporları Kulübü, Bursa'dan Gemlik Su Sporları Kulübü ve Tekirdağ'dan ev sahibi Yelken İhtisas Kulübü katıldı. Tekirdağ Yelken İl Temsilcisi Birol Uzel, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen yarışlarda il olarak iyi dereceler alacaklarına inandıklarını belirterek, "Bundan sonraki ayağı Bandırma ve Çanakkale'de gerçekleşecektir. Bu yarışlarda dereceye gireceğimize inanıyoruz" dedi.

Tekirdağ Yelken Kulübü Antrenörü Berk Uzel ise, Marmara Bölgesi'nden 6 kulüp ve ev sahibi kulüpten 25 sporcuyla bu yarışları gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Kış boyunca sezon yarışlarına hazırlanarak başarı, kupa almak için, Mayıs ayındaki Milli Takım çalışmalarına katılmak için çabalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.