BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.406,44
HABER /  GÜNCEL

İnönü'de Aziz Yıldırım'a 90 dakika küfür

Beşiktaş ile Sivasspor arasında yapılan maça, siyah-beyazlı taraftarların Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a küfürlü tezahüratları damgasını vurdu.

Abone ol

Geçen haftaki derbi yenilgisi sonrası öfkeli Beşiktaş taraftarı, ilk yarı boyunca Aziz Yıldırım'ı hedef alırken, aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığını da yürüten Yıldırım'a koro halinde ağır hakaret içeren tezahürat yaptı.

ASKER KAÇAĞI AZİZ YILDIRIM

Zaman zaman ''Asker kaçağı Aziz Yıldırım'' diye de tempo tutan taraftarlar, önce kapalı tribünde, daha sonra da karşılıklı olarak, localar dahil bütün tribünlerde Aziz Yıldırım'a küfür etti.

Beşiktaşlı taraftarların küfürlerine, az sayıdaki Sivassporlu taraftar da eşlik etti, bu davranışları siyah-beyazlı tribünlerden büyük alkış aldı.

AYAĞA KALKMAYAN FENERLİ OLSUN

Kapalı tribündeki taraftarlar, sırayla diğer tribünlerle karşılıklı olarak Aziz Yıldırım'a küfür ederken, protokol tribününün de kendilerine katılması yönünde istekte bulunması gülüşmelere yol açtı. ''Ayağa kalkmayan Fenerli olsun'' diye tempo tutan taraftarların bu isteği, Beşiktaşlı yöneticileri zor durumda bıraktı. Ancak taraftarlar bu konuda ısrarcı olmayınca, yöneticiler de rahatladılar.

Beşiktaşlı taraftarların küfürleri nedeniyle siyah-beyazlı takımın bu sezon kendi evinde oynayacağı son lig maçı olan Manisaspor karşılaşmasında ceza alması bekleniyor.

ÖZGENER, BİLİCA VE EMRE'YE DE KÜFÜR-

Beşiktaşlı taraftarlar, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile derbi maçta Beşiktaş'ın kazandığı penaltı öncesi penaltı noktasını eşeleyen Fenerbahçeli Bilica ile Emre Belözoğlu'na da maç içinde küfürlü tepki gösterdi.

HAKEMLER DE HEDEFTE-

Beşiktaşlı taraftarların öfkesinden maçın hakemleri de nasibini aldı.

Maçın son anlarında Beşiktaşlılar, Bobo'ya yapılan bir hareket nedeniyle faul beklerken, hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun ''devam'' kararı vermesi ve ardından maçı bitirmesi üzerine, Beşiktaşlı futbolcuların büyük bölümü hakemin üzerine yürüdü. Hakemlerle futbolcular arasında itişmeler yaşanırken, Bobo, yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

Soyunma odasına giden hakemlere küfür eden taraftarlar, hakemlerin üzerlerine de yabancı maddeler attılar.