BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Trabzon, Ş.Ligi'nde kesin kararlı

Trabzonspor'un basın sözcüsü, Devler Ligi'ne katılma şanslarının Galatasaray'a göre fazla olduğunu belirtti. Zirvedekilerin kayıpları, Trabzon'un yüzünü güldürdü.

Abone ol Samsun'u Yenmeliyiz
İbrahim Şahin umut dağıttı... Trabzonspor'un basın sözcüsü, Galatasaray'a oranla Şampiyonlar Ligi'ne katılma şanslarının daha yüksek olduğunu belirterek, "Onlar Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Biz Samsunspor'u yenersek büyük olasılıkla ligde ikinci sıraya yükseleceğiz" diye konuştu.

Çok Haksızlık Oldu
Daha önce haksız yere kaybettikleri puanlara çok üzüldüklerini söyleyen yönetici İbrahim Şahin şunları söyledi: "Eğer ligi ikinci sırada bitirirsek uğradığımız haksızlıklardan dolayı yaşadığımız hayal kırıklığımız büyük ölçüde azalır. Bu olayı bir ilahi adalet olarak değerlendirmek en doğru yaklaşım olur."

Taraftarımız Gelmeli
Türkiye liginde son yıllarda eşine az rastlanan bir mücadele görüldüğünü ifade eden Şahin, "Biz bütün takımları saygıyla selamlıyoruz. Hafta sonu kendi sahamızda yapacağımız zorlu Samsunspor maçına bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. İstanbul'dan gelecek iyi bir skor bizi 2. sıraya çıkaracak" dedi

Kaynak : www.pasfotomac.com.tr