BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Aslan buldu, Kartal kaptı

Beşiktaş, transferde rakiplerine fark atmaya başladı. Kartal'ın bir numaralı hedefi Rumen Stoica oldu. Daha önce G.Saray'ın da ilgilendiği yıldız futbolcu, BJK'ye yakın..

Abone ol

Bu sezon C.Brugge, Siena ve National Bükreş formalarını giyen Alin Stoica Beşiktaş'ın kıskacında. Rumen futbolcu için Beşiktaş mesafe" aldı. 26 yaşındaki Stoica ile yapılan görüşmeler olumlu geçti. G.Birliğili Youla ise 1.4 milyon euro'ya Kartal oldu.

***

Kartal'da rota Stoica

Beşiktaş, devre arasında G.Saray'ın da talip olduğu 26 yaşındaki Rumen yıldız için devrede.

Yeni sezon transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Beşiktaş'ta, yabancı oyuncu alternatifleri arasına Rumen Alin Stoica da katıldı. Devre arasında G.Saray'ın da renklerine bağlamak için uğraştığı ancak başarılı olamadığı Stoica'ya, siyahbeyazlı teknik kadronun da sıcak baktığı öğrenildi. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edildi.

12 KEZ MİLLİ OLDU
95-96 ve 96-97'de S.Bükreş'te 2 maçta oynayan Stoica, devre arasında Anderlecht'e geçti ve 5 sezon burada 128 maçta oynadı, 23 gol attı. 2001-02 sezonunda C.Brugge'e transfer olan Stoica, iki sezonda 28 maçta forma giydi ve 5 gol attı. Bu sezon sırasıyla C.Brugge (6 maç 1 gol), Siena ve N.Bükreş'te (4 maç) oynayan Stoica; 12 kez de Rumen milli takım formasını giydi.

Kaynak : www.pasfotomac.com.tr