BIST 10.282
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.456,57
HABER /  SPOR

Trabzon Cimboma bileniyor

Trabzonspor, hafta sonunda Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Abone ol

 Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana izinli olan Musampa ile sakatlıkları süren Risp ve Ceyhun katılmadı.

Ersen Martin ise doktor kontrolünde çalıştı. Kasıklarında yaşadığı sakatlık nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen İbrahima Yattara da takımla birlikte çalışmalara katıldı. Ancak bu futbolcunun zaman zaman zorlandığı gözlendi. Antrenmanda sağ ayak bileğine darbe alan Erdinç ise çalışmayı yarıda bıraktı. Bu futbolcunun durumunun ciddi olmadığı bildirildi. Bordo-mavililer, bu akşam yapacakları antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecekler.

FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI
Trabzonspor'un savunma oyuncusu Musa Büyük, Galatasaray ile zor bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, ''Galatasaray, son haftalarda kazanamıyor. Bizim içinde çıkışımızı sürdürmek açısından bu maç çok önemli. Galatasaray ile aramızdaki puan farkını düşürme şansımız var. Zor maça gidiyoruz. İyi uyum yakaladık. Diğer maçlardaki gibi konsantre olup mücadele edersek Galatasaray maçını da kazanacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Galatasaray maçını almaları halinde ligde 2. ve 3. sıradaki takımları yakalama şanslarının olacağını kaydeden Musa, ''Bu yolda Galatasaray maçı bir araç. Kazanırsak ilk 2 veya 3 şansımız artacak. Takım olarak iyi çalışıyoruz. İnşallah kazanacağız'' diye konuştu. Bordo-mavili takımın savunma oyuncusu Erdinç ise Galatasaray'ın son haftalarda ligde kötü sonuçlar aldığını ifade ederek, ''Ama bizim için çok zor maç. Onlar çıkış maçı olarak bu maçı düşünüyorlar. Biz de iyi hazırlanıyoruz. 4 haftadır galip geliyoruz. İnşallah bu şekilde devam ederiz. Kazanmak için oraya gideceğiz'' diye konuştu.