BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.394,97
HABER /  DÜNYA

TRABZON BAŞKAN ADAYI KADIN DELEGELERLE BİR ARAYA GELDİ

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübü Türkiye’de ve Avrupa’da söz sahibi olan takımların arasına getirmek için büyük b...

Abone ol

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübü Türkiye’de ve Avrupa’da söz sahibi olan takımların arasına getirmek için büyük bir yolculuğa çıktıklarını belirterek, ekibiyle birlikte bunu gerçekleştirecek hem vizyona hem de bilgiye sahip olduklarını söyledi.
Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta, bayan delegelerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Bayan delegelere projelerini ve ortaya çıkartmak istediği Trabzonspor hakkında bilgi aktaran Usta, delegelerden gelen soruları da yanıtlayarak, bayanların fikirlerini aldı.
Hüzünlü tabloyu ortadan kaldırmak için yola çıktıklarını belirten Usta, "Bu yolda bayanlarımıza çok büyük iş düşüyor. Onların fikirleri ve önerileri bizler için çok önemlidir. Bu yolculuğa çıkarken, fedakarlık yapan eşime de teşekkür ediyorum. Ben her şeyiyle her türlü sorundan arındırılmış 1975-85 aralığında elde etiğimiz şampiyonluklarla övünüyoruz. Elimizi başımızın arasında alıp düşündüğümüzde, o tarihlerde Trabzonspor’u bugünlere getirenlerin arkasından ne yaptık. O büyük markaya uygun davranabildik mi? Gereğini yapabildik mi? ’hayır yapamadık’. Trabzonspor, Karadeniz bölgesinin en önemli bir markası bundan büyük bir marka yok. Fakat bu marka yoruldu. Bu marka diyor ki hadi birileri gelsinde, benim bu hüzünlü halimden, üstümdeki küllerden, topraklardan arındırmış bir şekilde olmam gereken yere taşısın. Beni bugünkü şartlarda olmam gereken yere getirecek bir dönüşüme, değişime ihtiyaç var diyor ve çırpınıyor. Ama biz bunu bugüne kadar maalesef istediğimiz noktaya getiremedik" dedi.
Usta, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Trabzon’dan çıkıp, Trabzon dışında yaşayarak Trabzonspor’un bu halini seyrettiğimizde bizim çiğerimiz yanıyor. Bunu asla ve asla kabul etmiyoruz. O nedenle bu yolculuk büyük bir yolculuktur. Bu yolculukta Trabzonspor gelecek yıllarda hem Türkiye’de hem Avrupa’da söz sahibi olan takımlar arasında yer alması için çalışacağız. Bunu gerçekleştirecek hem vizyonumuz hemde bilgimiz var. Yeterki buna inanalım."
Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek projelerini anlattı. Trabzon sanat evinde de bir konuşma yapan Usta, daha sonra Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (TSİAD) ziyaret etti.
(İHA)