BIST 10.239
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.405,30
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Toya Vista'dan uygun ödeme koşulları

Toya Yapı tarafından Avcılar'da konumlandırılan Toya Vista, verdiği ödeme imkanları ile konut sahibi olacaklara kolaylık sağlıyor.

Abone ol

Toya Yapı'nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında konutlar sadece %5 peşinat ile 12 ay taksit ödemesiz olarak satılıyor.

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği, modern mimari yapısıyla konforlu ve güvenilir bir yaşam sunan Toya Vista’da başlatılan yeni kampanya, ev sahibi olmayı arzu edenlerin hayallerine bir an önce kavuşmasına imkan sağlayacak, kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Yeni kampanya ile Ağustos 2014’te tamamlanacak projeden ev sahibi olmak isteyenler, konut kredi taksitlerini 12 ay boyunca öteleyebiliyor, dairelerin teslimine az bir süre kala ödemelere başlıyor.

Herkese Fayda Sağlayan Kampanya

Toya Vista’nın yeni kampanyası kirada oturan, yeni bir ev almak isteyen veya yatırım amaçlı ev almak isteyen herkese cazip fırsatlar sunuyor.

Kampanya ile kiracı olup oturma amaçlı ev almak isteyen kişiler, hem kira hem de kredi taksitini nasıl ödeyeceğini düşünmek zorunda kalmayacak; 12 ay kredi erteleme kampanyası ile taksitlerini ödemeye, Toya Vista’ya taşınacağı tarihe az bir süre kala başlayabilecek.

Oturduğu evini satıp projeden yeni bir ev almak isteyen müşteriler de, Toya Vista’daki kredi taksitlerine 12 ay sonra başlayacakları için sadece %5 peşinat, 12 ay taksit öteleme seçeneğinden yararlanıp ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecek.

Avcılar’ın merkezinde benzersiz bir yaşamın adresi: Toya Vista

Toplam 6 bin 200 metrekare üzerinde 132 konutun yer aldığı projede, 99 m2 ile 162 m2 arasında değişen 2+1 ve 3+1 tipindeki konutlar ideal büyüklük ve maksimum konforda inşa ediliyor. Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasına karşı hayat standartlarını en yüksek seviyede tutabilmek amacıyla özel olarak tasarlanan Toya Vista’da konutların her biri manzara ve gün ışığından maksimum şekilde yararlanıyor.

Toya Vista, 15’inci katında konumlandırılan ve denizi ayaklarınızın altına hissettiren sosyal tesisleriyle yoğun ilgi görüyor. Sağlıklı bir yaşam konseptinin öne çıktığı Toya Vista’da yaklaşık 3 bin metrekare yeşil alan yer alıyor. Sağlıklı yaşamın sürekliliğini sağlayacak fitness center ve buhar banyoları gibi sosyal tesisleri açık havuz tamamlıyor. Toya Vista, kafeteryası, çocuk oyun parkı, aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme alanlarıyla sakinlerine, yaşam alanlarından uzaklaşmadan hoşça vakit geçirmeleri imkanını da sunuyor.

E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede bulunuyor. Toya Vista sakinleri günümüzün en büyük probleminden ulaşım sorunu yaşamıyor.