BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,95
ALTIN 2.507,76
HABER /  SPOR

Toroğlunun aptal dediği taraftar!

Erman Toroğlu'nun dilinin kemiği yok. Bu kez taraftarların gösterisi için 'aptallık' dedi. Kulübün Toroğlu'na göstereceği tepki merak ediliyor.

Abone ol

Maraton programında Trabzonspor-Galatasaray maçını yorumlayan Erman Toroğlu, taraftarın 61. dakika şovu ile ilgili ağır bir ifadede bulundu. Toroğlu, Trabzon taraftarının şovu için 'Tam bir aptallık' dedi.

Trabzonspor bu yıl her maçta plaka numarası olan 61. dakikada bir kutlama yapıyor. Konfetileri atıyor. Balonlar uçuruyor. Galatasaray maçında da öyle yaptılar. Hakem maçı durdurdu ve Trabzonsporlu oyuncuların konsantrasyonu bozuldu.

Toroğlu, Trabzon taraftarının 61. dakikada yaptığı şovu yorumlarken söyledi. Usta yorumcu, "Bu 61. dakika şovu tam bir aptallık. Yanlış anlaşılmasın ama olmaz öyle şey. Tribündeki seyircinden top toplayıcı çocuklarına kadar herkes çok akıllı olacak eğer şampiyonluğa gidiyorsan. Bu şovu yaparken takımını soğutuyorsun, konsantrasyonunu bozuyorsun ve akabinde gol yiyorsun" dedi..

Son olarak maçın genel analizini de yapan Toroğlu sözlerini şöyle tamamladı:

"Galatasaray iyi mücadele etti. Şu Galatasaray'ı Trabzon'da çatır çatır yenmezsen bana şampiyonluktan bahsetmeyeceksin. Bugün oynanan maça bakınca Trabzon'un aldığı 1 puan bence büyük bir şans. Hani Galatasaray içerde oynasa tamam. Uçaktan indiler uçağa bindiler. Bütün bunların yanında Trabzon'un oynadığı futbol ve verdiği mücadele iyi değil. Trabzon takımında emekliler var. Mesela Gökhan, mesela Umut, mesela Selçuk.. Öyle oynuyorlar ama nasıl oynuyor. Sanki bakkaldan ekmek almaya gidiyorlar. Basma, alma, hız falan yok hiç. Alanzinho top aldığı zaman yanında top isteyen adam yok. Trabzon'da boşa çıkıp top almak isteyen adam yok. En az 3-5 adamın olacak. Basacaksın, ısıracaksın. "