BIST 10.651
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.428,94
HABER /  GÜNCEL

Mehteran takımı ile seçim gezisi

Yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları seçim çalışmalarını değişik yöntemleri ile sürdürüyor.

Abone ol

Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı İlker Gürbüz, Mehteran Takımı ile düzenlediği seçim gezine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı İlker Gürbüz seçim çalışmaları kapsamında, Büyükçekmece 19 Mayıs Mahallesi’nde Mehteran Takımı ile gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde renkli görüntüler oluştu. Her yaştan vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Mehteran Gösterileri eşliğinde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı İlker Gürbüz, Büyükçekmece’nin hak ettiği ilgiyi görmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Adayı İlker Gürbüz, eşi Nilgün Gürbüz ve kalabalık bir partili grubuyla ziyaret ettiği 19 Mayıs Mahallesi’nde büyük ilgi gördü. Bazı vatandaşlar ise evlerinin balkonlarından Gürbüz’e sevgi gösterisinde bulundu.

Gezide dükkânlarına tek tek girerek, esnaflarla ve müşterilerle sohbet eden Gürbüz, ilçenin sorunlarını yakından bildiğini ve buna uygun çözüm projeleri ürettiklerini dile getirdi.
Seçim gezisi sırasında bir engelli vatandaşın sorunlarını dinleyen İlker Gürüz, “Engelli Danışma Merkezleri” kuracaklarının müjdesini vererek “ Bu merkez ile, engelli vatandaşlarımızın sorunları çözülecek. Ayrıca kent altyapısının engellilere yarattığı sorunlar ortadan kaldırılacak. Engelli vatandaşların bölgede istihdamına yönelik belediye olarak öncülük görevini yerine getireceğiz” dedi.