BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,07
ALTIN 2.475,50
HABER /  GÜNCEL

Toroğlu Seher Aydınlar'ı ağlattı

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasında Erman Toroğlu'nun sözleri bardağı taşıran son damla oldu.

Abone ol

Pazartesi gecesi Toroğlu’nu eşi ve kızıyla birlikte izleyen Aydınlar, yorumcu Toroğlu’nun kendisine yönelik eleştirileri ve “Bak Mehmet Ali” ifadesini kullanması bardağı taşıran son damla oldu.

PROGRAMI İZLEYEN EŞİ AĞLADI

Sabah spor muhabiri Fatih Doğan, istifaya giden son olayın perde arkasını araladı. İşte o yazıdan bir bölüm:

O gece "Mehmeeet Alliii, Mehmeeet Aliii" diye TV ekranlarından yükselen sesler, Mehmet Ali Bey'in eşi Seher Aydınlar'ı çok üzdü. 7 ay önce Türkiye'nin en takdir gören spor adamı ve ailesi iken 7 aydır şahit olmadığı eleştiriye ve hakarete maruz kalmak ailenin yeteri kadar sinirlerini yıpratmış, bardak çoktan dolmuştu. Son damlalar Seher Hanım'ın gözyaşları oldu.

Sözleri de Aydınlar'a çok ağır geldi: "Bu kadar sıkıntıya, acıya değer mi? 7 aydır acı çekiyorsun, tadımız, tuzumuz kalmadı. Bu kadar hakareti işitecek ne yaptın? 24 saatini futbola ayırıyorsun. Herkesin kendisini düşündüğü ve sorunu çözmek için yardımcı olmadığı bir ortamda hala neden kendini yıpratıyorsun. Bunları hakedecek ne yaptın.."

"YETER ARTIK MEHMET ALİ AYDINLAR YA"

Yorumcu Toroğlu, Aydınlar'ı hedef aldığı konuşmasında neler söylemişti:

"Yeter artık Mehmet Ali Aydınlar ya.. Orta sahada top gezdir. Topa vur görelim abi. Yapamıyorsan git diyeceğim bu saatten sonra gidersen ihanet etmiş olursun. Yeter artık. Hani diyor ya Ali Koç'a 'yukarıda allah var' diye. Doğru var. Ama Allah senden karar bekliyor günah ya."