BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,76
ALTIN 2.429,25
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçeli futbolcular isyanda

TFF tarafından Devler Ligi'ne gönderilmediği ortaya çıkan F.Bahçe'de futbolcular isyan etti...

Abone ol

CAS Hakimi Kısmet Erkiner'in açıklamasının ardından F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne UEFA değil TFF kararıyla alınmadığının ortaya çıkması sarı-lacivertli futbolcuları kızdırdı.

Hemen hemen her fırsatta geçen yıl şampiyonluğu bileklerinin hakkı ile kazandıklarını ve şampiyonluğun analarının ak sütü gibi helal olduğunu ifade eden sarı-lacivertliler masa başında kaderleriyle oynandığını ancak en başından beri söyledikleri gibi haklılıklarının ortaya çıktığını ifade ettiler.

Takım Samsun'a gitmeden önceki gün yapılan antrenmanda takım kaptanları Alex de Souza, Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel bir araya gelip hem yaşanan bu sürecin değerlendirmesini yaptılar hem de sorumlulardan hesap sordular.

Futbolcular TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve başkan vekilleri Lütfi Arıboğan ile Göksel Gümüşdağ'ı istifaya götüren Şampiyonlar Ligi'nden men skandalına tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler:

'TARİH YAZABİLİRDİK'

- "Federasyon keşke bize daha dürüst olsaydı. Hep bazı belgeleri saklamışlar. Arkamızdan iş çevire çevire bugünlere gelindi. Sene başında çok güç kaybettik. O kadroya yapılacak takviyelerle çok güçlü F.Bahçe izlenebilirdi bu sene.

- İçimizde çocuğu olan var, yeni baba olacaklar var. Evlatlarımızın, doğmamış çocukların rızkını çaldılar. Gururumuzu elimizden aldılar. Bunu nasıl başardılar, bizim mağduriyetimiz kim giderecek? Biz helal olarak kazandığımız şampiyonlukla Şampiyonlar Ligi'ne gidecektik. Öyle bir kadromuz vardı ki Sevilla'da kazandığımız başarıya daha yenilerini ekleyecektik. Bizimle birlikte Türk futbolunun da çıtası yükseltecekti. Tarih yazabilirdik. Ama TFF bu kararla geleceğimizi de çaldı. En kötüsü de vebal. Bu işin vebalini kim ödeyecek?"