BIST 10.265
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.380,25
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Torbalı'da antrenör arayışı sürüyor

Kulüp yöneticileri her gün takımın başına getirebilecekleri bir hoca bulabilmek için birçok teknik direktörle görüşüyor

Abone ol

Torbalıspor'da Teknik Direktör arayışları devam ediyor. Kulüp yöneticileri her gün takımın başına getirebilecekleri bir hoca bulabilmek için birçok teknik direktörle görüşüyor.

Kulüp yöneticileri yapılacak görüşmeler sonrası Cuma günü yeni hocanın isminin belirleneceğini açıkladılar.

Grubunda şampiyon olup katıldığı yükselme grubu ve ekstra Play-Off'tan elenen Torbalıspor yeni sezona hazırlanıyor. Teknik Direktör Adnan Özbağcı ile yollarını ayıran Torbalıspor yönetimi yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Transfer görüşmeleri ile geçtiğimiz gün menajerlik görevine getirilen Sezer Özçelik ilgileniyor. Kulüp yöneticileri aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren Cengiz Seçsev ile görüştü, önümüzdeki gün ise Altan Çetindağ ile görüşecek. Takımın başına gelecek teknik direktör için Çetindağ ve Seçsev'in adı öne geçiyor. Torbalıspor'u 2. lige çıkartacak bir hoca aradıklarını bunun için arayışlarının devam ettiğini dile getiren menajer Sezer, yeni bir teknik direktörün isminin Cuma günü açıklanacağını söyledi.

Torbalıspor'un ligdeki başarısından sonra teknik direktör ve futbolcuların takıma katılmak isteyenlerin sayısının arttığını ifade eden Sezer “Takıma gelmek isteyenlerin sayısı arttığı gibi futbolcularımıza da talip olan takım sayısı arttı. Ancak futbolcularımız gelen tekliflere rağmen bizi tercih ediyor. Takımın başarısında emeği olan ve sözleşmesi sona eren futbolcularımızla yollarımızı ayırmak istemiyoruz. Teknik direktörümüzü bulduktan sonra iç transfere önem vereceğiz” dedi.