BIST 10.254
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.394,06
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Altay'a antrenör ve futbolcu desteği

Altay'ın eski antrenörleri ile eski futbolcuları, yönetim üzerindeki borç yükünü hafifletmek için alacaklarını bağışladılar.

Abone ol

Tarihinin en kritik genel kurullarından birini yaptıktan sonra 5 gündür hesapları inceleyip çıkış yolu arayan Ahmet Taşpınar başkanlığındaki Altay yönetimine eski futbolcu ve teknik adamlardan çok anlamlı bir jest geldi.

Yönetimin omuzlarındaki borç yükünü biraz olsun hafifletmek isteyen üç antrenör Tahir Karapınar, Ahmet Akuygur ve Altay Dağdelen ile futbolcular Serkan Dökme, Yakup Sertkaya ve Ufuk Ateş 122 bin TL tutarındaki alacaklarından vazgeçtiklerini kulübe bildirdiler. Ellerindeki senetleri kulübe iade edeceklerini açıklayan futbolcuların jestinin çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Ahmet Taşpınar,

"Bu paraları, herkes alın teri döküp, çalışarak hak etti. Kulübümüzün zor bir döneminde ortaya çıkıp alacaklarından vazgeçtiğini açıklamak, bu insanların yüreğindeki Altay sevgisinin büyüklüğünü gösterir. Altay Kulübü, işte böyle vefalı insanlar sayesinde bugünlere kadar geldi" dedi. Başkan Taşpınar, 122 bin TL'lik alacaklarından vazgeçen teknik adam ve futbolcuları plaketle onurlandıracaklarını ve günün anısına çekilecek fotoğrafı da kulübün girişine asacaklarını açıkladı.