BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,58
ALTIN 2.381,90
HABER /  GÜNCEL

Topuk Yaylasında hazırlanıyorlar

Suudi Arabistan’ın Al-Tuawdun takımı, Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası tesislerinde yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. <br/>Düzce’nin ...

Abone ol

Suudi Arabistan’ın Al-Tuawdun takımı, Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası tesislerinde yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.
Düzce’nin Topuk Yaylası’nda bulunan Fenerbahçe’nin tesisleri yabancı futbol takımlarını da ağırlıyor. Suudi Arabistan’ın Süper Lig takımı Al-Tuawdun, Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde hazırlık kampı yapıyor.
Al-Tuawdun’lu futbolcular lige günde iki antrenman ile hazırlanırken, akşam yapılan antrenmanda kısa mesafede paslaşma ve çift kale maç çalışmaları yaptı.
Geçen yıl sezonu 5. olarak tamamlayan Al-Tuawdun’un menajeri Faisal Abalkhail, futbolcuların yeni sezon için enerji depoladıklarını, istedikleri performansı yakaladıklarını ve lige iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi.
Aynı zamanda Ürdün Milli Takımı’nın kaptanı olan Al-Tuawdun Kaptanı Shadi Abuhashhash de, tüm müslümanların Ramazan ayını kutlayarak, kamp yaptıkları alanın çok iyi olduğunu ve günde 3 antrenman yapma fırsatı bile bulduklarını söyledi.
Takım müdürü Abdullah Tıkayel ise buradaki kampın ardından Suudi Arabistan’da 12 gün kamp yapacaklarını, ardından Tunus’a kampa gideceklerini ve sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
(İHA)