BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,99
ALTIN 2.505,88
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

KAİDERFED’in yardım kampanyası

Kars, Ardahan ve Iğdır Dernekler Federasyonu (KAİDERFED) Ramazan ayı dolayısıyla “Ramazan Yardımları Kampanyası”için gece düzenledi.

Abone ol

Kars, Ardahan ve Iğdır Dernekler Federasyonu (KAİDERFED) Ramazan ayı dolayısıyla “Ramazan Yardımları Kampanyası”için gece düzenledi.

Ümraniye Atakent Zigana Düğün Salonunda verilen yemeğe, hafta içi ve tatil ayına denk gelmesine rağmen ilgi ve katılım oldukça yoğundu.

Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize destek olmak için zamansız da olsa böyle bir yardım kampanyasını düzenlediklerini söyleyen Federasyon başkanı Orhan Çerkez özetle şunları söyledi. “ Ramazan ayı nedeniyle hoşgörü, barış ve kardeşlik adına bir şeyler yapmak için bu geceyi düzenledik. Çevremizde ve mahallelerimizde ki komşularımıza, yakınlarımıza bir akşamda olsa, bir günde olsa onları hatırlamak, yardım elimizi uzatarak onlara katkı sunmak için buradayız. Düzenlediğimiz yardım gecemize katılarak maddi ve manevi desteğini esirgemeyen siz değerli katılımcılara teşekkür ederim. Ayrıca her zaman bizlerin yanında olan ve katkılarını esirgemeyen belediye başkanımız Battal İlgezdi ve çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Ramazan ayının dostluk, barış, kardeşliğe vesile olmasını ve sofralarımıza bereket getirmesini dilerim”

Gecede yerel sanatçılardan Burhan Yıldırım ve Murat Gökdemir sahne aldı. Sanatçıların seslendirdiği türkülerle halaylar çeken katılımcılar, yardım amacıyla düzenlenen geceye katkı sunduklarından dolayı mutluluklarını sahneye yansıtarak gönüllerince eğlendiler.