BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

Toplantıların en gözde oteli

Zirve toplantıları artık Gazelle Resort & SPA'a da. Otel yılın oniki ayı boyunca birçok önemli iş toplantısı ve davetlere ev sahipliği yapacak.

Abone ol

Zirve toplantıları artık Gazelle Resort & SPA'a da. Yılın oniki ayı boyunca birçok önemli iş toplantısı ve davetlere ev sahipliği yapacak olan otel de şuanda da Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu'nun 2 .yıl sonu değerlendirme meslek içi eğitim toplantısı yapılıyor.

Gazelle Resort Yönetim Kurulu Başkanı Halıt Ergül; 16 Aralıkta sona erecek toplantı vesılesı ile Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu'nu ağırlamaktan onur duyduklarını ıfade ettı.

Ülkemizin önde gelen şirket ve kurumlarının organizasyonlarında otelimizin tercih edilmesi Bolu turizmine de yepyeni bir anlayıs getirdi.

Yurtdışından gelen taleplerin artışına da dikkat çeken Ergül; otelimizin konumlandırması kusursuz hizmet anlayışı profesyonel donanımlı salonlarımızla da bütünleşince sonuç olarak ortaya çıkan tabloda motivasyonel ve verim arttıcı zirve buluşmalarının oteli olmak ve ülke turizmine uluslararası platformda hizmet etmek bizim için sonderece önemlidir diyerek duygularını dıle getırdı ve toplantıların gözde oteli Gazelle Resort & SPA' da sızlerı beklıyoruz dedi.