BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Topbaş’ın elindeki silah patlamayınca...

Bu yıl 35.’si düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu’nu başlatmak için Kadir Topbaş’ın elinde bulunan silah ateş almayınca, platformdaki bir ...

Abone ol

Bu yıl 35.’si düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu’nu başlatmak için Kadir Topbaş’ın elinde bulunan silah ateş almayınca, platformdaki bir kişinin ağzıyla patlama sesi çıkarması gülüşmelere neden oldu.
İstanbul Maratonu’nun başlangıç noktasından son koşusu olan halk yürüyüşü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın işaretiyle başladı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da, Başkan Kadir Topbaş ile birlikte yarış öncesi halka seslendi. Yapılan konuşmalarda özellikle köprünün sallanmaması adına uyarıda bulunulurken, halkın koşu yerine köprü üzerinde yürüyüşü tercih etmesi ayrıca belirtildi.
Halk Yürüyüşü’nün başlangıç noktasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın başına da bir talihsizlik geldi. Topbaş, yarışı başlatmak için elinde bulunan silah ateş almayınca, platformdaki bir kişinin ağzıyla patlama sesi çıkarması gülüşmelere neden oldu. Başkan Topbaş, ikinci kez tetiğe basarak yarışı başlattı.
(İHA)