BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,85
ALTIN 2.389,06
HABER /  DÜNYA

CHP dış politikada daha etkin olmalıdır”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, “CHP dış politik...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, “CHP dış politikada daha etkin olmalıdır” dedi.
Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı, Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Atasoy, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde Türkiye gündemine ve dış politikaya değindi.
Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, “CHP dış politikada daha etkin olmalıdır. Ortadoğu ülkelerine komşu devletlerimize, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbeycan Cumhuriyeti ve Türki Cumhuriyetleri, Balkan devletleriyle ilgilenmeli ve bu devletlerle ilişkilerimizin güçlenmesine katkı sağlamalıdır” dedi.
Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, “CHP ana muhalefet partisi Türkiye’nin ulusal ve uluslararası problemlerine ve dünya meselelerine, dünya siyasetine uzak kalmamalı. CHP, 90 yıllık geçmişiyle ilkeleriyle Türk siyasetinin olmazsa olmazlarındandır” diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getirerek, “CHP dış politikada ve uluslararası camiada ve Avrupa’da son zamanlarda güçlü ilişkiler kurdu ve bu ilişkileri her geçen gün artırarak devam edecektir. CHP Ortadoğu devletlerine Türkiye’nin komşu Devletlerine ve Türki Cumhuriyetleriyle olan ilişkilerine her zaman önem vermiştir bundan sonrada vermeye devam edecektir” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, “Dış politikada sizin fikir ve görüşleriniz bizim için çok önemlidir” dedi.
(İHA)