BIST 10.320
DOLAR 32,18
EURO 35,09
ALTIN 2.462,55
HABER /  POLİTİKA

Topbaş o film için ne dedi?

Topbaş o filmde 'dini eğitim veren' bir baba rolünü oynuyor. Peki oyunculuğa neden devam etmedi. İşte Topbaş'ın itirafı;

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 'Namaz Öğreniyorum" isimli bir tanıtım filminde oynadığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Topbaş bu film için "Başarılı olsaydık belki devam ederdik" diyerek belki de oyunculuğun kapısından döndüğünü söylemiş oldu.  

Kadir Topbaş'ın o VİDEOSUNU
izlemek için TIKLAYIN!


Gazeteciler Topbaş'a televizyonlarda gösterilen tanıtım filminde din konusunda kızlarla erkeklerin ayrı eğitilmesiyle ilgili bir soru sordu.  Topbaş, "Tabi bu senaryo ve ben yazmadım. Yusuf Sezgin'in senaryosunu yazdığı bir filmdi. Tesadüfen bu filmi hazırlayan firma kendilerinin böyle bir ihtiyacı olduğunu ve çok kısa süreli bir baba rolü yapmamı istediler.

BAŞARILI OLSAYDIK DEVAM EDERDİK

Çok başarılı olsaydık belki devam ederdik. Bilmiyorum, çok da başarılı değil herhalde. Şu da enteresan, geçen seçimde de bu film gündeme getirildi. Hep seçim zamanı başkanın nesi var acaba, ne varsa çıkartalım ortaya' diye böyle bulabildikleri bunlar. Hamdolsun ki Rabbim bunlara farklı fırsatlar vermiyor. Bunları çıkartarak, bununla halk nezdinde bize olan sevgiyi, ilgiyi düşürmeye çalışıyorlar. Proje üretemeyenlerin ortaya attığı şeyler bunlar. Hamdolsun yüzümüzü kızartacak yanlış yapmadığımıza inandığımız bir geçmişimiz var. Bundan sonra da bu kente hizmet etmeye varız. Vatandaşlarımız tekrar devam etmemizi isterlerse bu şehir 5 yıl sonra farklı şeyler konuşacağımız bir duruma gelir." diye cevap verdi.