BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,96
ALTIN 2.446,14
HABER /  SPOR

Topal görüştüğü kulüpleri açıkladı

Mehmet Topal Avrupa'yı kafasına koydu. Yıldız futbolcu bir değil iki İspanyol takımıyla görüşüyor.

Abone ol

Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak, milli oyuncunun transferi hakkkında “Valencia ve Sevilla ile görüşmeler devam ediyor. Tahmin ediyorum Valencia Galatasaray’a teklif yapacak” dedi.

Radyospor’da “Aydın Cingöz ile Haber Aktif” programına katılan menajer Batur Altıparmak, “Mehmet Topal, kalacak mı yoksa Avrupa’ya gidecekmi bu konuda net bir bilgi veremem. Galatasaray ve menajeri olarak bir takım görüşmeler yapıyorum” dedi.

İLK TERCİH VALENCİA SONRA SEVİLLA

Topal’ı isteyen önemli İspanyol takımlarının olduğunu söyleyen Altıparmak, “Ben Valencia ile görüşme yapıyorum. Sevilla ile görüşmelerimiz devam etmesine rağmen Mehmet Sevilla’nın ikinci alternatifi. Sevilla şu anda Tottenham Hotspur's Didier Zokora’yı transfer etmeye çalışıyor eğer Zokora olmazssa Mehmet’i almak için Galatasaray’a başvuracaklar. Valancia ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Valenci’nın yönetimine ben gerekli bilgileri verdim tahmin ediyorum Valencia, Galatasaray’a teklif yapacak” dedi.

MEHMET AVRUPA’DA OYNAMAK İSTİYOR

Kendilerine yazılı bir teklif gelmesi durumunda Galatasaray’ın kapısını çalacaklarını ifade eden Batur Altıparmak, Mehmet Topal’ın her futbolcu gibi yurt dışında oynamak istediğini söyledi: “Mehmet Topal, yurt dışında oynamak istiyor ama Galatasaray’da da hiç bir sorunu yok. Buna karar verecek olan Galatasaray eğer izin verirse Mehmet Avrupa’ya gider.”