BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Tolga Karele bir dokun bin ah işit

Son zamanlarda başı magazin basını ile hayli dertte olan Tolga Karel, hem itirafta hem de serzenişte bulundu...

Abone ol

CNNTURK'te 'Nası Yani?'nin konuğu Yaprak Dökümü dizisinde 'Oğuz'u oynayan Tolga Karel idi.

Son dönemde magazin basınının gündemine sıkça gelen Tolga Karel'in görüntülerini izleyen Meral Okay ve Beyazıt Öztürk, Karel'e tavsiyelerde bulundular.

Beyaz'ın "Niye hep senin başına geliyor?" sorusuna Tolga Karel bir itirafla yanıt verdi: "Ben şöyle bir itiraf yapabilirim; gerçekten iyi oyuncu olacağımı bunun için hırslarımı, yeteneklerimi biliyordum ama bir yerde bir şey unutmuşum. Şöhret olmayı, ünlü olmayı beceremiyorum galiba."

BEN DE BİR İNSANIM
Karel bu itirafından sonra özgürlüğün çok güzel olduğunu ve bir yerlere yükselmeye başladıkça küçülmeye de başlanıldığını belirterek "Hiç ummadığınız şeyler başınıza geliyor. Seyircinin sadece şunu bilmesini istiyorum: Ben de herkes gibi insanım. Hayal kırıklıklarım olabilir, acılarım var, aşklarım var, tutkularım var, zaman zaman belki serseriliğim belki asiliğim var ama herşeyimle buyum yani" diye konuştu.

KİME NE ZARARIM OLMUŞ?
Medyanın üzerine gelmesini eleştiren Tolga Karel, "Sonuç itibariyle ben kime ne yapmışım ki, kime ne zarar vermişim ki, kimin ne kadar hayatını değiştirmişim ki? Bir zararı olmuşsa benim zararıma olmuştur" açıklamasını yaptı.
Gözönünde olan bir iş yapmasına karşın özgür olmayı ve bohem tarzını da sevdiğini ifade eden Tolga Karel, "Hayatımızda herşey kontrol. Onu kontrol et, bunu kontrol et... Bazen kontrolsüz olmak istediğiniz anlar var" şeklinde konuştu.

MİSYON SAHİBİ OLMAK BENİM İNSİYATİFİME KALMIŞ
"Böyle sanatkar olur mu?" şeklinde hakkında bazı yazılar yazıldığını ifade eden Tolga Karel, "Ben buna bu anlamda katılan bir adam değilim. Ben işimi yapıyorum, mesleğimi yapıyorum, iyi yapmaya çalışıyorum. Misyon taşıyıp taşımamak benim insiyatifime kalmış bir durum. Bu insiyatiften dolayı beni kimse yargılayamaz" açıklamasını yaptı. (televizyon gazetesi)