BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.437,65
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Tokat'ta Müge Anlı Ödev Evi

İlköğretim çağındaki çocuklara yönelik projeleriyle takdir toplayan Müge Anlı, Tokat'ta Ödev Evi açtı.

Abone ol

Tokat'ın Niksar ilçesinde yaptırılan ''Müge Anlı Ödev Evi'' törenle eğitime açıldı.

Niksar Softoğlu Konağı'nın önünde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, televizyon programcısı Müge Anlı'ya, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Niksar'ı tercih ettiği için teşekkür etti.

"ÇOCUKLARIMIZ BİZDEN KIYMETLİ" 

Müge Anlı da ödev evi ile çocuklara katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, çocukların en kıymetli varlıklar olduğunu söyledi. 

Anlı, şöyle konuştu:

''Onlar bizden de kıymetli. Onların sokakta, başıboş bir şekilde oynamasına müsaade etmeyeceğiz. Gözümüzün önünden ayırmayacağız. Ayırmak zorunda kaldığımız zamanlarda ise güvenli alanlara teslim edeceğiz. Lütfen bu anlamda sizler de yöneticilere baskı yapın. 'Park istiyoruz, çocuklarımız parkta oynasın' deyin. Valinin kapısına kömür için gitmeyin. Bence 'bizim çocuklarımıza güzel oynayabilecek alanlar istiyoruz' diye gidin. Hanımlar toplanın, biz birlikte olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Yeter ki biz hanımlar birlik olalım.''

CHP Tokat Milletvekili Orhan Ziya Diren ve Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Müge Anlı'ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Anlı, Niksar Kent Konseyi Kadınlar Meclisi ve Niksar Belediyesinin katkılarıyla yaptırılan ödev evinin açılışı yapıldı.

Ödev evi, ilköğretim çağındaki çocuklar için çalışma odası, bilgisayar, satranç, dinlenme ve oyun odasından oluşuyor.