BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.511,36
HABER /  GÜNCEL

Bu kadınların gözü dönmüş!

Adana'da 5 kadın gaspçı müthiş planları ile bakın sürücüyü nasıl da etkisiz hale getirerek soydu?

Abone ol

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, 5 kadın, otobanda durdurdukları aracın sürücüsünü bıçakla etkisiz hale getirdikten sonra para ve cep telefonunu alarak kaçtı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, olay, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Sirkeli Gişeleri yakınlarında meydana geldi. 63 KZ 091 plakalı özel otomobiliyle Adana'dan Osmaniye yönüne gitmekte olan Arif Narçın (50), yol kenarındaki bir kadının el kaldırması üzerine aracını durdurdu. Aracı durduran kadın, sürücü ile konuşarak onu oyalamaya çalışırken bir anda 4 kadın daha ortaya çıktı. Kadından biri aracın kontağını alırken, diğerleri de ellerindeki bıçaklarla sürücüyü etkisiz hale getirdi.

Kadınlar, Arif Narçın'ın cebindeki bin 800 lira ile cep telefonunu aldıktan sonra koşarak yolun karşısına geçip, kendilerini bekleyen 33 SK 064 plakalı otomobille Adana yönüne doğru kaçtılar. Sürücü Arif Narçın, bu sırada, aracı, 33 ASS 25 plakalı bir başka otomobilin de takip ettiğini gördü.

Arif Narçın, daha sonra, yoldan geçen bir aracı durdurarak yardım istedi. Duran aracın sürücüsünün cep telefonu ile durumu jandarmaya bildiren Arif Narçın, kadınlardan şikayetçi olduğunu bildirdi.

Sürücünün ihbarı üzerine D-400 bağlantı kavşağında yol kontrolü yapan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, gaspçı kadınları takip eden 33 ASS 25 plakalı otomobili durdurmak istedi. Araç durmayıp kaçınca kısa süreli bir kovalamacanın ardından jandarma otomobili durdurmayı başardı. Otomobilde bulunan ve gasp gerçekleştiren kadınlarla işbirliği yaptıkları tahmin edilen Zeki S. (54), Ergin Z. (22) ve E.Z. (17) gözaltına alındı. Kaçan 5 kadının yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.