BIST 8.966
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,62
HABER /  SEÇİM

Tokar'dan İnternetHaber'e ziyaret

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ziyattin Tokar seçim yarışında hızlı başladı. Tokar, İstanbul'da İnternet Haber'i ziyaret etti, seçim programını açıkladı.

Abone ol

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ziyattin Tokar seçim yarışında hızlı başladı. Tokar, İstanbul'da İnternet Haber'i ziyaret etti, seçim programını açıkladı.

Tokar'ın İstanbul programında ziyaret ettiği kurumlardan biri de İnternet Haber oldu. Geçmişte Necmettin Erbakan'ın Başbakanlığında kurulan 54. Hükümeti’nin Çevre Bakanı da olan, Milli Görüş Belediyelerini koordine eden Belediyeler Teknik Hizmet A.Ş. (BELTAŞ) Genel Müdürlüğü görevlerini yürüten Ziyaettin Tokar, Saadet Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçip vaatlerini anlattı.

MİLLİ GÖRÜŞÜN İKTİDARDAN UZAK DURDUĞU HER GÜN MAHRUMİYETTİR

30 Mart yerel seçimlerininin, hizmet açısından önemli bir dönüm noktası olacağını belirterek, “Milli Görüş’ün iktidardan uzak kaldığı her bir gün, aziz milletimiz için bir mahrumiyettir. Ankara’mız için bir mahrumiyettir. İşçilerimiz için, emeklilerimiz için, esnafımız için, tüm milletimiz için bir mahrumiyettir. Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin iktidardan uzak kaldığı her bir gün, İslam âlemi için, tüm insanlık için bir mahrumiyettir” diyen Tokar, Saadet Partisinin rant belediyeciliğinin yaşanmaz kıldığı kentleri, yeniden huzur şehirleri haline getirecek olduğunu anlattı.

ZİYAETTİN TOKAR KİMDİR?

!952, Ağrı, Eleşkirt doğumlu olan Tokar, Elazığ Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Makina Mühendisliği Bölümünü bitirdi.

Türk Motor Sanayi Mühendislik Daire Başkanlığı, TUSAŞ Uçak Fabrikası İmalat Müdürlüğü, GÜNMAK Fabrika Müdürlüğü, Savunma Sanayi Müsteşarlığı Havacılık Koordinatörlüğü, TÜMOSAN, GENTAŞ ve BELTAŞ Genel Müdürlüğü, görevlerini yürüten Tokar, XX. Dönem Ağrı Milletvekiliği ve Çevre Bakanlığı yaptı. Tokar evli ve dört çocuk babasıdır.