BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.439,00
HABER /  GÜNCEL

Tiyatro sahnesinde evlilik teklifi

Ünye Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncusu Kerim Aydemir, sahneledikleri oyunun sonunda seyircilerin arasında bulunan nişanlısını sahneye dave...

Abone ol

Ünye Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncusu Kerim Aydemir, sahneledikleri oyunun sonunda seyircilerin arasında bulunan nişanlısını sahneye davet ederek evlilik teklifi yaptı. İzleyenlerin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen evlilik teklifi evet cevabı ile mutlu sonla bitti.
Ünye Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu yıl sahneye koyduğu Ayyar Hamza adlı oyununun son kez sahneleyerek sezon finali yaptı. Baştan sona hareketli ve kahkaha dolu, Türk filmi tadında müzikli geleneksel bir güldürü olarak sahnelenen Ayyar Hamza adlı oyun Ünye Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından son kez sahnelendi. Oyunun sonunda gerçekleşen evlilik teklifi ise, oyun gibi mutlu sonla bitti.
Ünye Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun başarılı oyuncusu Kerim Aydemir (30), oyunun sonunda “Herkes mutluluğu buldu, haylazım ama benim de mutluluğa hakkım var"diyerek, birden seyircilerin arasına indi. Seyirciler arasında bulunan nişanlısı 22 yaşındaki Kübra Uylası’nın elini tutarak sahneye çıkaran oyuncu, sahnede diz çöküp elindeki gülü nişanlısına verdikten sonra “Benimle evlenir misin” dedi.
İzleyenlerin ilk başta oyundan bir sahne zannettiği evlilik teklifine genç kız "evet" diye karşılık vermesi ile oyun gibi evlilik teklifi de mutlu sonla biterken, salondakiler evlilik teklifini ayakta alkışladı.
Bir oyuncunun evlilik teklifi için en uygun yerin sahne olacağını düşünerek böyle bir şeye karar verdiğini belirten oyuncu Kerim Aydemir, “Bu yaz düğün yapmayı düşünüyorduk. Farklı olsun diye nişanlıma sezon finalinde evlilik teklifi yaptım. Nişanlımın verdiği evet cevabı beni çok mutlu etti. İnşallah Haziran ayı içinde düğünümüzü yapacağız” diye konuştu.
(İHA)