BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,67
ALTIN 2.527,13
HABER /  GÜNCEL

Tivibu Spor Beşiktaş maçı şifresiz frekansları

Tivibu Spor Beşiktaş Skenderbeu maçını canlı yayınlıyor. Tivibu Spor aboneleri maçı şifresiz izleyecek. Abone olmayanlar için şifresiz kanallar listesi ve frekanslarını listeledik.

Abone ol

Tivibu Spor kanalında Beşiktaş Skenderbeu maçı canlı olarak saat 20.00'da yayınlanacak. Tivibu Spor maçı şifreli olarak veriyor haliyle abone olmayanlar ancak yabancı kanallardan izleyebilir. Beşiktaş Skenderbeu maçını şifresiz veren kanalların frekans listesini çıkardık. 

Beşiktaş, saat 20.00'da grup maçında Skenderbeu ile karşı karşıya gelecek. Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçı Tivibu Spor kanalı şifreli verecek. Tivibu Spor abonesi olmayanlar için seçenek ise BT Sport ve SKY Sport kanalları. Bu kanalların frekansını ayarlayarak maçı şifresiz izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ SKENDERBEU ŞİFRESİZ  KANALLAR FREKANSI

SKY SPORT 5 FREKANSI

Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey

BT SPORT 2 HD FREKANSI

Uydu Adı: Astra 2E
Frekansı:11.386
Sembol:29500
Fec :3/4
Polarizasyon: (V) Dikey

MAÇI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR LİSTESİ

Arena Sport 2 (serbia)
Sport Tv5 (portugal)
SuperSport 1 HD (Alb)
Arena Sport 3 HD (cro)
Arena Sport 4 (serbia)
beIN Sports Max 4 / HD (france)
beIN Sports MENA 2 HD
BNT HD bul
BT Sport 2 / HD
Dolce Sport 1 / HD
EuroSport Polska / HD
Fox Sports 2 HD (nederland)
Futbol 1 (ukraine)
OTE Sport 4 HD
Setanta Ireland
Sport 1 (israel) / HD
Sport TV2 (portugal) / HD
SuperSport 5 (za) / HD

UYDU FREKANSI NASIL AYARLANIR?

Uydu frekansı nasıl ayarlanır diyorsanız işte 8 adımda yapmanız gerekenler;

1. Adım: Ana menüye girebilmek için; uzaktan kumandanızda 'MENÜ' veya 'SETUP' yazan düğmeye basınız.

2. Adım: Uydu alıcısı marka modeline göre; 'KANAL ARAMA' , 'MANUEL ARAMA' , 'KANAL EKLEME' , 'EL İLE ARAMA' gibi menülerden hangisi beliriyor ise YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak ona gelip 'OK' e basınız.

3. Adım: Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre; 'TP FREKANSI' , 'ALIŞ FREKANSI' , 'FREKANS' , 'UYDU FREKANSI' seçeneklerinden biri belirecektir, YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak frekans değerini girin.

4. Adım: Yine aynı ekranda 'SEMBOL ORANI' yada 'SYMBOL RATE' değeri olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak girin..

5. Adım: Yine aynı ekranda bulunan ve 'POLARIZASYON' yada 'POL' şeklinde bir yazı olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla 'H-Yatay' olacak şekilde değiştirin.

6. Adım: Yine aynı ekranda bulunan 'FEC' değerini değiştirmek için YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla '5/6' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır. Bu durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur.

7. Adım: Son olarak 'OK' tuşuna basarak İdman TV yeni Uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız. Aramayı tamamlayabilmek için Uydu Alıcısı marka modeline göre değişen 'ARAMA BAŞLAT' yada 'TP ARA' seçeneğinin üstüne gelerek arama işlemi başlatmanız gerekmektedir.

8. Adım: Arama işlemi tamamlandıktan sonra Uydu Alıcısı yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir.

BEŞİKTAŞ - SKENDERBEU MAÇI

Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. haftasında Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmada rakiplerine göre daha rahat olacaklarını söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Josa, Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu ve grupta daha iyi bir konumda bulunması gerektiğini belirtti.

Mirel Josa, grupta Sporting Lizbon karşısında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını dile getirerek, "Sportig Lizbon galibiyeti önümüzü açtı. Önemli olan yarınki maçta oyuncularımın sahaya yansıtacağı mücadeledir. Hedefimiz grupta iyi sonuçlar almaktı. Dolayasıyla üzerimizde bir baskı yok. Beşiktaş'a karşı biraz daha rahat oynayabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'IN İYİ OYUNCULARI VAR

Karşılaşmada savunma güvenliğini ön planda tutmaya çalışacaklarını belirten Arnavut teknik adam, "Beşiktaş'ın çok iyi oyuncuları var. Çok çabuk organize olan ve topa sahip olmaya çalışan bir takım. Ayrıca yarın iyi bir seyirci önünde oynayacağız. Bunun için çok mutluyuz. Futbolcuların bu durumda daha güzel bir oyun sergileyeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı

Skenderbeu'nun orta saha oyuncusu Sabien Lilaj ise ilk kez katıldıkları Avrupa Ligi'nin tadını çıkartmaya çalıştıklarını kaydetti.

Bu arada Arnavut ekibinin trafiğe takılması nedeniyle basın toplantısı 15 dakika geç başladı.

UEFA Ligi H Grubu Puan durumu
1. lOKOMOTİV MOSKOVA: 8 Pauanda
2. Beşiktaş: 6 Puanda
3. Sporting Lizbon: 4 Puanda
4. Skenderbeu: 3 Puanda