BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.396,64
HABER /  GÜNCEL

Tırın altında uyudu ezildi

Bursa'da uyuyup kaldığı tırın altında kalan kişi ezilerek yaşamını yitirdi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Abone ol Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir metal fabrikasında servis şoförü olarak çalışan kişi, dorsesinin altında uyuduğu tırın hareket etmesi sonucu, tekerlekler altında kalarak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) 316. Sokak'ta faaliyet gösteren bir metal fabrikasında servis şoförü olarak çalışan Mehmet Karaman (40), öğle saatlerinde aracından aldığı yastıkla fabrika binası önünde park halindeki 16 BAS 07 plakalı tırın, 16 GY 942 plakalı dorsesinin altına girdi.

Karaman, çalıştığı fabrikaya ait tırın dorsesinin tekerlekleri arasında sıkıştırdığı yastığa başını dayayarak uykuya daldı.

Bir süre sonra aracının yanına gelen tır sürücüsü Raif Esentürk, aracı yaklaşık 15 dakika çalıştırdıktan sonra hareket ettirdi. Bu sırada tırın tekeri altında kalan Karaman, feci şekilde yaşamını yitirdi.

Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesinin ardından olay yerine gelen polisler, bölgede güvenlik önlemi aldı.

Karaman'ın cesedi, otopsi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, servis şoförünün arkadaşları, olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.