BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,45
HABER /  GÜNCEL

TIR baskınıyla ilgili bomba iddia!

Adana'daki TIR baskının yeni görüntülerinin ortaya çıkması sonrası şimdi de MİT personelinin darp edildiği iddiası gündemde.

Abone ol

ADANA’da MİT’e ait olduğu iddia edilen TIR’lara yapılan baskına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntüler ardından ortaya atılan bir iddiaya göre ise, jandarma komandoların, MİT personelinin olduğu araca giderek, 4 MİT görevlisini darp ettiği kaydedildi.

Habere göre, görüntüler, Ceyhan Sirkeli Gişeleri’nde bulunan karayolları binasına ait güvenlik kamerasından alındı. Görüntülerin, baskında bir anormallik olduğunu sezen bir karayolu görevlisi tarafından manüel biçimde zoom yapılarak çekildiği ifade edildi.

Karayolu görevlisinin ifadesine de başvuruldu. Görüntüler Vali Hüseyin Avni Coş’un talimatı ile tutanak karşılığında İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişleri’ne teslim edildi.

İŞTE ORTALIĞI KARIŞTIRACAK O GÖRÜNTÜLE/TIKLA GÖR

f.20140215184539.jpg

Bir saati aşkın görüntülerde baskın anında 4 MİT görevlisinin yaka paça araçtan indirildiği, yere yatırıldığı ve jandarmalar tarafından darp edildiği görülüyor. Görüntüler, çok sayıda jandarmanın Ceyhan otoban gişelerinde 3 TIR gelmeden tertibat alıp kontrol noktası oluşturmasıyla başlıyor. MİT görevlileri darp edildikten sonra çok sayıda jandarma komando 2’si kırmızı, biri beyaz üç TIR’ın dorsesine çıkıp konteynırlara bakıyor.

CASUSLUK SORUŞTURMASINA GİZLİLİK KARARI

Bu arada, soruşturmanın casusluk iddialarına ilişkin kısmına yönelik yayın yasağı kararı alındığı öğrenildi.