BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

TIR alev topuna döndü (video)

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Çamköy beldesindeki toptan sebze halinde bir anda alev topuna dönen TIR'ın sürücüsü, yüzünden yanarak yaralandı.

Abone ol

Çamköy beldesindeki toptan sebze halinde sebze yüklemek için beklerken 31 AJN 67 plakalı TIR'ın akaryakıt deposuna yakın kısmında ara kablo ile bakım yapmakta olan sürücü Mehmet Demirel, aniden yangın başlayınca müdahale etmek istedi.

Alevlerin bir anda büyümesiyle TIR şoförü yüzünden yandı. Yaralı sürücü ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Fethiye Belediyesi itfaiye ekipleri ile Çamköy ve Karaçulha belediyeleri itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

TIR'ın yanındaki diğer TIR'lar sürücüleri tarafından hızla hal dışına çıkarılırken, haldeki çalışanlar büyük panik yaşadı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri köpük ve su ile yangına müdahale etti. Yaklaşık 15 dakikada kontrol altına alınan yangında araç hurdaya dönerken, Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.
Çevrede toplanarak yanan aracı izleyen bazı vatandaşların yangını cep telefonları ile görüntülemeye çalıştıkları gözlendi.

Görgü tanıklarından Mustafa Borucu, "Sürücü olduğunu tahmin ettiğim kişi akaryakıt deposu yanında bir şeyle uğraşıyordu. Bir anda alev başladı. O sırada alevler TIR'ı tamamen sardı. Kendisi de yaralandı" derken, Recep Ölmez ise, "TIR'ın akaryakıt deposunun yanında sürücü bir şeylerle meşgul oluyordu. Birden alev başladı, söndürmeye çalıştı, başaramadı, alevler TIR'ı sardı. Yanında başka TIR'lar da vardı. O TIR'ların sürücüleri süratle TIR'larını uzaklaştırdılar" diye konuştu.Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.