BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,81
ALTIN 2.399,00
HABER /  DÜNYA

Timsah’ta tek hedef galibiyet

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, hafta sonu konuk edecekleri Akhisar Belediyespor’u taraftarın önünde yenerek galibiyet serisi baş...

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, hafta sonu konuk edecekleri Akhisar Belediyespor’u taraftarın önünde yenerek galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi.
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Akhisar Belediyespor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Hafta sonu konuk edecekleri Akhisar Belediyeapor’u mağlup etmek istediklerini belirten Daum, "Yendiğiniz zaman her şey iyi, yenildiğiniz zaman da her şey kötü diye bir şey yok. Önemli olan galibiyetlerden alacağımız güven. Galatasaray maçında berabere kaldık; o maç yetmedi, galibiyetlere ihtiyacımız var. Ben kesinlikle eminim, bütün futbolcularım ve sahada olan herkes her şeyini ortaya koyarak bunun için çalışıyor. Hafta sonu taraftarlarımızla birlikte burada galip geleceğimize inanıyoruz. Taraftarımızdan ricam şu, müsabaka içerisinde biraz sabra ihtiyacımız var" dedi.

"BASKIYI ATLATMAK İÇİN GALİBİYET"
Şu anda ligde en çok gol yiyen 4 takım arasında olmanın yapılan transferlerle bağdaşamayacağını belirten Daum, sadece Civelli’nin Eskişehirspor maçında kendi kalelerine attığı golün hatalı olduğunu ifade etti. Daum, "Yediğimiz golleri yapılan transferlerle bağdaştırıyorsanız, kasetleri birlikte izleyip analiz yapabiliriz. O zaman futbolcuların hatalı olmadığını görebilirsiniz. Olaya duygusal yaklaşıyorsunuz. Transfer sizi daha çok ilgilendiriyor. Yapılan hatalarla değil de, transferlerle daha çok ilgileniyorsunuz" diye ifade etti.
Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında bazı futbolcuların taraftarlardan aldığı tepkiyi değerlendiren Daum, futbolcuların inanılmaz baskı altında olduğunu söyledi. Profesyonel futbolculukta bunların olabileceğini kaydeden Daum, "Mesele, bunları birlikte nasıl çözeriz, bu baskıyı nasıl atlatırız. Futbolcular, teknik heyet ve seyircimiz birlikte olup bu baskıyı bastırabiliriz. Herkes bunu biliyor ki, böyle durumlarda her zaman galibiyet gerekiyor. Ben de bunu reaksiyon olarak futbolcularımdan bekliyorum" diyerek toplantıyı sonlandırdı.
(İHA)