BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Timsah transferde hız kesmeyecek

İtalyan ekibi Milan’ın yıldızı Taye Taiwo’yu kadrosuna katan Bursaspor, transferde hız kesmeyecek. Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Rıdvan Şen, T...

Abone ol

İtalyan ekibi Milan’ın yıldızı Taye Taiwo’yu kadrosuna katan Bursaspor, transferde hız kesmeyecek. Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Rıdvan Şen, Taiwo ayarındaki yıldız isimler ile görüşmeleri sürdürdüklerini ve Bursaspor’a yakışacak isimleri kadrolarına katacaklarını söyledi.
Yeni sezon hazırlıklarının Avusturya’da yapılan ikinci etap çalışmaları öncesinde Yasin Pehlivan ve Şamil Çinaz’ı kadrosuna katan yeşil-beyazlılar, ardından transferde uzun süre sessiz kalmıştı. İtalya Serie A takımlarından Chievo Verona’nın 27 yaşındaki sol beki Bojan Jokic ile prensip anlaşmasına varıldığını resmi internet sitesinden duyuran Bursaspor yönetimi, bu oyuncuyu İspanyol ekibi Villareal’a kaptırmıştı. Yeşil-beyazlı yönetim, transferdeki uzun süren sessizliğini ise İtalyan ekibi Milan’ın yıldızını kadrosuna katarak bozdu.

“YILDIZ İSİMLERİ KADROMUZA KATACAĞIZ”
Bursaspor, Nijerya A Milli Takımı’nın ve AC Milan’ın sol bek oyuncusu Taye Taiwo ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını resmi interenet sitesi aracılığıyla duyurdu. İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulunan kulübün ikinci başkanı Rıdvan Şen, “Transfer çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer listemizde bulunan oyuncular ile görüşmelerimiz devam ediyor. Milan’dan transfer ettiğimiz Taye Taiwo ayarındaki yıldız isimleri kadromuza katacağız. Takımımıza katılacak isimler Bursaspor’a yakışacak isimler olacak. Yeni sezonda Avrupa Kupaları’nda iddialı bir ekip haline gelmek istiyoruz” dedi.
Şen ayrıca, transferi en geç 1 hafta içerisinde noktalamak istediklerini söyledi.
(İHA)