BIST 10.320
DOLAR 32,20
EURO 35,12
ALTIN 2.464,65
HABER /  DÜNYA

Timsah Kartal’a bileniyor

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Murat Yıldırım, hafta sonu oynanacak Beşiktaş karşılaşmasının önemine vurgu yaparak, “Beşiktaş maçlarına ek...

Abone ol

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Murat Yıldırım, hafta sonu oynanacak Beşiktaş karşılaşmasının önemine vurgu yaparak, “Beşiktaş maçlarına ekstra motive oluyoruz ve kazanmayı çok istiyoruz. Çok hırslıyız. Moralimiz yerinde” dedi.
Bursaspor yetenekli kanat oyuncusu Murat Yıldırım Özlüce Tesisleri’nde antrenman sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Beşiktaş maçının önemine değinen Yıldırım, galip gelmek istediklerini söyledi. Kimseyi bu maç için motiveye gerek olmadığını ifade eden Yıldırım, "Taraftar için ve camia için çok önemli bir maç. Kimseyi bu maç için motive etmemize gerek yok. Herkes her şeyin bilincinde. O heyecanla iyi maç çıkaracağımızı düşünüyorum. Taraftarımız da biz de gerekeni yapacağız. Galip gelmek istiyoruz. Milli maç arası bizim için iyi oldu. Bizim için küçük bir kamp gibi oldu. Yoğun çalışıyoruz. Gücümüze güç katacaktır. Bunun faydalarını da görürüz diye düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

“BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUZ”
Beşiktaş’a karşı gol atmak istediğini altını çizen Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:
“Şans gelirse gol atmak isterim. Bursaspor formasıyla Beşiktaş’a gol atmak çok istiyorum. Ekstra motive oluyoruz. Kazanmayı çok istiyoruz. İdmanlarda da bunu gösteriyoruz. Çok hırslıyız. Moralimiz yerine geldi. Avrupa ve Eskişehir mağlubiyetleri bizi moral olarak yıpratmıştı. Daha sonrasında toparlandık. Bundan sonra da çıkış bekliyoruz."
(İHA)