BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Timsah hakemden dertli

Kayseri Erciyespor maçıyla ilgili olarak, “Hakem, çaldığı ince düdüklerle 3 puan almamızı engelledi” dedi.

Abone ol

Bursaspor Basın Sözcüsü Turgay Dursun, golsüz berabere biten Kayseri Erciyespor maçıyla ilgili olarak, “Hakem, çaldığı ince düdüklerle 3 puan almamızı engelledi” dedi.

Dursun, takımın mücadelesinden memnun olduklarını, özellikle ilk yarıda çok iyi işler yaptıklarını, rakibi kendi alanına hapsedip pozisyonlar ürettiklerini söyledi. İlk yarıda Burak'ın düşürüldüğü pozisyonun otoriteler tarafından “penaltı” olarak değerlendirildiğini anlatan Dursun, Sumulikoski'nin sarı kart gördüğü pozisyonun maçın kırılma noktası olduğunu, o ana kadar sahanın en iyisi olan Makedon oyuncunun “kırmızı kart” görürüm endişesiyle pozisyonlara girmekten çekindiğini ve oyundan düştüğünü dile getirdi.

Dursun, hakemin Bursaspor lehine, sahanın pasif bölümlerinde düdük çaldığını öne sürerek, “Hakem, çaldığı ince düdüklerle 3 puan almamızı engelledi. Maçı katletti demiyorum ama gerçekten anlaşılmaz düdükler çaldı. Bu düdükler taraftarı tahrik ediciydi ama bizim taraftarlarımız buna uymadı. Hakemi Allah'a havale ediyorum” diye konuştu.
Kayseri Erciyespor'un dünkü maçta oldukça iyi mücadele ettiğine de değinen Dursun, Bülent Korkmaz yönetimindeki Kayseri ekibinin ligin korkulacak takımlarından biri haline geldiğini belirtti.