BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.242,54
HABER /  DÜNYA

Timsah çıkış peşinde

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor maçından 3 puanla dönerek, çıkışa geçmek istiyor.<br/>...

Abone ol

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor maçından 3 puanla dönerek, çıkışa geçmek istiyor.
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Elazığspor yarın sahasında yeşil-beyazlı ekibi ağırlayacak. İki takımda mücadeleden galibiyetle ayrılarak, galip gelememe serisini sonlandırmak istiyor.

ELAZIĞSPORLA 11. RANDEVU
Yeşil beyazlılar, yarın oynayacağı Elazığspor maçıyla birlikte rakibiyle 11. kez karşı karşıya gelecek. Bu zamana kadar oynanan 10 karşılaşmada Bursaspor’un 4 galibiyeti bulunurken, bordo-beyazlı ekibin ise 3 galibiyeti bulunuyor. 3 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Yeşil-beyazlıların bu karşılaşmalarda 14-7 gol üstünlüğü bulunuyor. İki takım ligde ise 7. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 6 karşılaşmada Bursaspor 2 galibiyet, 2 mağlubiyet elde ederken, 2 müsabakada eşitlik bozulmadı.

BURSASPOR 3, ELAZIĞSPOR 8 MAÇTIR GALİP GELEMİYOR
Yarın oynanacak karşılaşma iki ekip içinde büyük önem taşıyor. Spor Toto Süper Lig’in 1 haftasında alınan Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından çıkışa geçen ve 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Elazığspor bir anda düşüşe geçti. Ligde en son 4. haftada Torku Konyaspor’u 2-0 mağlup eden bordo-beyazlı ekip, o karşılaşmadan sonra oynadığı 8 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Bursaspor ise ligde 3 maçtır galip gelemiyor. Ligde en son 9. haftada Torku Konyaspor’u mağlup eden yeşil-beyazlılar, o maçtan sonra oynadığı 3 karşılaşmadan 1 beraberlik, 2 mağlubiyet elde etti.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ
Öt yandan yarın oynanacak karşılaşmada iki takımda da eksiklikler göze çarpıyor. Bursaspor’da Teknik Direktör Christoph Daum’la problem yaşadığını ifade ederek, takımdan ayrılmak isteyen ve yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Pablo Batalla ile sakatlığı devam eden Ozan İpek forma giyemeyecek. Elazığspor’da ise sakatlıkları süren Youssouf Hadji, Çağlar Birinci ve Köksal Yedek ile birlikte kart cezalısı Fabio Bilica takımını yalnız bırakacak.

DÜDÜK MERAL’DE
Bursasor ile Elazığspor arasında oynanacak karşılaşmayı İlker Meral yönetecek. Meral’in yardımcıları Serkan Gençerler ve Cem Satman olacak. Maçın dördüncü hakem Bülent Gökçü olurken, beşinci hakemi Murat Türker, altıncı hakemi ise Serkan Ergün olacak.

MUHTEMEL 11
Bursaspor’un, Elazığspor karşısına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniliyor: “Frey, Basser, Civelli, Serdar, Taiwo, Kazım, Şamil, Murat, Belluschi, Ferhat, Pinto.”
(İHA)