BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,18
ALTIN 2.242,34
HABER /  DÜNYA

Batalla gitti

Bursaspor’da teknik direktör Christoph Daum ile yaşadığı sıkıntıların ardından yeşil-beyazlı takımdan ayrılmaya karar veren Arjantinli futbo...

Abone ol

Bursaspor’da teknik direktör Christoph Daum ile yaşadığı sıkıntıların ardından yeşil-beyazlı takımdan ayrılmaya karar veren Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla, ülkesine gitti. Yıldız futbolcuyu, Atatürk Havalimanı’ndan Bursaspor taraftarları uğurladı.
Ayrılma kararıyla Bursaspor taraftarlarını üzen Batalla, başarıyla formasını giydiği yeşil-beyazlı takıma veda ettikten sonra bugün ülkesine döndü. Ailesi ve menajeriyle birlikte sabah erken saatlerde Atatürk Havalimanı’na gelen Arjantinli futbolcuyu, Bursaspor taraftarları burada yalnız bırakmadı. 15-20 kadar yeşil-beyazlı taraftar, havalimanında “Gitme kal bu şehirde” yazılı pankart açıp, Batalla’ya sevgi gösterisinde bulundu. Duygusal anlar yaşayan Arjantinli futbolcu, sabahın erken saati olmasına rağmen kendisini uğurlamaya gelen Bursaspor taraftarlarına teşekkür ederek, “Onları çok seviyorum. Ayrılırken bile sabah erken saatte yanımda olmaları beni şaşırttı. Bursa’yı ve Bursaspor taraftarını hiçbir zaman unutmayacağım. Kendimi bir Bursaspor taraftarı olarak hissediyorum ve öyle kalacağım. Bir gün mutlaka Bursa’ya döneceğime inanıyorum” dedi.
Batalla, kendisine yöneltilen Daum ile ilgili sorulara ise cevap vermek istemediğini söyledi.
(İHA)