BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.239,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İnternet tartışması kanlı bitti

İnternet üzerinden tartışan iki kişinin buluşması kanlı sonuçlandı.

Abone ol

KADIKÖY'de internetten tartıştığı iddia edilen iki kişinin buluşması kanlı bitti, tartışan iki kişi de yaralandı. 

Yaşanan kavga ve bıçaklama anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Osmanağa Mahallesi Yasa Sokak girişinde meydana geldi. İddiaya göre, M.B ve D.E, önceki gün bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden tartışarak birbirlerine hakaret etti. Dün de telefonlaşan şahıslar, Kadıköy'de buluşmak için sözleşti. Buluşmaya arkadaşlarıyla gelen taraflar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında M.B'nin arkadaşları D.E'ye bıçakla saldırınca, D.E'nin yanında gelen arkadaşları da M.B'ye bıçakla saldırdı. Aldığı bıçak darbeleri sonrasında kendini can havliyle bir kafeye atan M.B, burada da saldırganlardan kurtulamadı. Kafe içerisinde darp edilen M.B ağır yaralanırken, D.E de aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Kavga sırasında çevrede büyük panik yaşanırken, vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri ortamı yatıştırdı. Sırtından aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan M.B, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, bıçakla bacağından yaralanan D.E de Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde çevre güvenliği alan polis ekipleri incelemelerde bulundu. M.B'nin sığındığı kafede de inceleme yapan polis ekipleri konuyla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Kafede çalışan bir görevli şahısların dışarıda kavga etmeye başladıklarını ifade ederek, "Bir kişi içeri kaçınca 4 kişi de peşinden koşturdu. Sonra içeride bıçak darbeleriyle yere yıktılar. Bir el de silah sesi duyduk. Ama şahsa mı ateş ettiler görmedik" şeklinde konuştu.

Öte yandan yaşanan kavga ve şahısların bıçaklanmaları bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde D.E, M.B'yi beklerken görülüyor. Daha sonra arkadaşlarıyla gelen M.B, D.E'yle konuşmaya başlıyor. Bu sırada D.E'nin arkadaşları da grubun yanına gelince kavga çıkıyor. M.B'nin bir arkadaşı D.E'ye bıçak sallıyor. Bu sırada D.E'nin arkadaşları da M.B'ye defalarca bıçak sallıyor. Bıçak darbeleriyle yere düşen M.B, kafeye sığınıyor. D.E ve arkadaşları kafeye girerek M.B'ye saldırmaya devam ediyor. Bir süre M.B'yi darp eden şahıslar daha sonra kafeden çıkıyor. Kavga sırasında etrafta yaşanan panik de kameralara yansıyor.