BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.434,76
HABER /  SPOR

Timesin bomba iddiası

Roberto Carlos'u alan Fener, büyük bir bomba daha patlatacak. Bakın kim geliyor?

Abone ol

ROBERTO Carlos’u transfer ederek dünyayı sallayan F.Bahçe’ye Avrupa basınına göre yıldız yağmuru var. Brezilyalı yıldızın gelmesiyle adından söz ettiren Kanarya golcü arayışlarına hız verirken İngiliz The Times Gazetesi spor gündemini sarsan haberi patlattı.

Sarı-lacivertli kulübün Chelsea’nin ünlü ismi Shevchenko’yla ilgilendiği duyuruldu. The Times'ın haberinde, F.Bahçe’nin Roberto Carlos’u transfer ettiği de hatırlatıldı.

İngiliz basını bu iddiada bulunurken F.Bahçe, forvet konusunda Brezilyalı Ronaldo, Morientes, Trezequet ve Carew gibi oyuncuları gündemine almıştı.

Avrupa basınına göre Roberto Carlos gibi bir oyuncuyu renklerine bağlayan F.Bahçe’nin forvetine de ünlü bir yıldız almasının şaşırtıcı olmayacağı ve sarı-lacivertli kulübün her an bir sürpriz yapabileceği ifade edildi.

Ada’da yedek kaldı

Dinamo Kiev’den transfer olduğu Milan’da 7 sezon boyunca sergilediği göz kamaştırıcı performansla sayısız gole imza atan Ukraynalı futbolcu, sezon başında Chelsea’ye gitmişti. İngiliz kulübüne 30 milyon Sterlin (81 milyon YTL) gibi rekor bir ücretle transfer olan Shevchenko burada hayal kırıklığı yaratan bir sezon geçirdi. Teknik direktör Jose Mourinho ile yıldızı bir türlü barışmayan golcü oyuncu çoğu maçta yedek bırakılınca takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini vermeye başlamıştı.

Trezeguet Fener yolunda

Fenerbahçe'nin gündeminde olan bir diğer önemli isim ise Juventus'un oyuncusu David Trezeguet... Takımı ile anlaşamayan Trezeguet, gemileri yaktı. Fenerbahçe'nin bu oyuncuyu Deivid'in yerine almaya planladığı öne sürülüyor.

Fransız forvetin 7 sezondur formasını giydiği Juventus'tan ayrılmaya karar vermesi, Fener'in umutlarını artırdı.

29 yaşındaki futbolcu, "Juventus için elimden geleni yaptım. Geçen sezon küme düşürüldüğünde bile sadık kaldım, ayrılmadım ve bu sezon da 15 gol attım. Toplam 140 golle kulüp tarihinin en golcü yabancısı oldum. Ama artık beni istemediklerini gördüğüm için ayrılmaya karar verdim" açıklamasını yaptı.