BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Tıkla! Sevdiğin şarkıyı ucuza indir

Sevdiğiniz sanatçıların albümlerini yada şarkılarını yasal yoldan indirmenin en ucuz yolu burada

Abone ol

TTNET Müzik'te tek bir şarkı 1 liraya, albümler ise 4 liraya satın alınabilecek.

Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturasına yansıtılacak.Yapılan açıklamaya göre, iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik'te yeni bir dönem başladı. TTNET Müzik kullanıcıları artık diledikleri tek bir şarkıyı ya da albümü kolayca satın alabilecek.

Müzikseverlerin en çok tercih ettiği dijital müzik platformu TTNET Müzik'in hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar bundan böyle tek bir şarkıyı ya da albümü tek bir ''tık'' ile kolayca indirebilecek.

Daha önce kullanılan paket satın alma sistemine ek olarak getirilen bu yeni hizmetten faydalanabilmek için sadece üye girişi yapmak yeterli olacak.

TTNET Müzik'te tek bir şarkı 1 liraya, albümler ise 4 liraya satın alınabilecek. Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturasına yansıtılacak. Müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebilecek. TTNET Müzik'teki 100 şarkılık paket satın alma hizmeti de yine aynı şekilde devam edecek.

-3 milyona yakın şarkıyı barındırıyor-

TTNET Müzik kullanıcıları, kullanıcı adları ve şifreleri ile giriş yaptıklarında, sevilen şarkıcı Yalın'ın 'Sen En Güzelsin' adlı son albümünün çıkış parçası olan ve TTNET Müzik'te 1,5 milyondan fazla dinleme sayısına ulaşan 'Kasma' isimli şarkısını 1 haftalık kampanya boyunca ücretsiz olarak indirme fırsatı elde ediyor.

Sevilen şarkıcı ve grupların yeni albüm ve şarkılarının dijital platformlar arasında ilk kez yayınlandığı, içinde 3 milyona yakın şarkıyı barındıran TTNET Müzik ile müzikseverler, her an her yerde müziğin tadını çıkarabiliyor.

Kullanıcılar TTNET Müzik'e ''www.ttnetmuzik.com.tr'' adresinden ulaşılabildikleri gibi, mobil cihazlar için geliştirilen TTNET Mobil Müzik uygulamasıyla da dilekleri parçaları istedikleri yerde dinleyebiliyor.

iPhone, iPod, iPad ve Android işletim sistemli cihazlar için özel olarak tasarlanan TTNET Mobil Müzik uygulaması, AppStore ve GooglePlay'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.