BIST 9.554
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.487,27
HABER /  GÜNCEL

THY'den yolcularına yeni yıl sürprizi

THY 2013'ün sol yolcusu ve 2014'ün ilk yolcusuna istedikleri yönde kullanacakları dış hat bileti hediye etti.

Abone ol

Türk Hava Yolları’nın (THY) 2013’teki son yolcusu Tunuslu Ali Keyyali olurken, 2014 yılının ilk yolcusu ise Dr. Fettah Sametoğlu oldu.

THY’nin 2013 yılının son yolcusu Ali Keyyali ticaretle uğraştığını belirterek Doha’dan İstanbul’a bir tanıdığının yanına misafir olarak geldiğini, yılbaşı gecesi İstanbul’dan da Amman’a gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na geldiğinde bu sürprizle karşılaştığını söyledi. THY’ye tarafından 2014 yılı içerisinde dış hatlarda kullanmak üzere bir adet bedava gidiş dönüş bileti hediye edilen Keyyali, "Türkiye’den bana verilen hediye için herkese çok teşekkür ederim. Herkesin iyi bir yıl geçirmesini dilerim" dedi.

2014 YILININ İLK YOLCUSU
THY’nin 2014 yılındaki ilk yolcusu ise Sağlık Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı görevlisi olarak Afganistan’a giden Dr. Fettah Sametoğlu oldu. Kabil Üniversitesi bünyesinde bir hastanenin temelini atmak ve koordinasyonunu yapmak için Afganistan’a giden Sametoğlu, saatler 00.00’ı gösterdiğinde Atatürk Havalimanı Dış hatlar Terminali Gidiş Katı’na chec-in yaptırmak için geldi. Tam bu sırada THY’nin sürprizi ile karşılaşan Sametoğlu, "Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Kendimi çok mutlu hissediyorum, teşekkür ediyorum. 2014 yılının hepimiz için iyi ve sağlıklı geçmesini diliyorum. Beklemediğim bir şanstı" şeklinde konuştu.
Her iki şanslı yolcuya da THY tarafından 2014 yılı içerisinde 1 yıl boyunca yurt dışında herhangi bir noktaya kullanabileceği tek kişilik gidiş-dönüş bilet hediye edildi.