BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.385,77
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da yeni yılın ilk bebeği

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İstanbul'da dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğini ve ailesini ziyaret etti.

Abone ol

İstanbul'da 2014 yılının ilk bebeği Halkalı Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya gözlerini açtı.

Murat-Armağan Şahin çiftinin ilk bebeği olan ve "Meryem Vildan" ismi konulan bebeğin ilk ziyaretçileri Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve eşi Faize Müezzinoğlu ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu oldu.

Öğretmenlik yapan Armağan ve Murat Şahin çiftini tebrik eden Bakan Müezzinoğlu, "Armağan anne çok güzel bir armağan verdi. Vildan bebeğin ömrü bereketli, bahtı açık olsun. İnşallah hayırlı bir kız evlat olur. İnşallah ailenize huzur getirir" dedi.

Gazetecilerin de yeni yılını tebrik eden Bakan Müezzinoğlu, "24 saat haber peşinde koşan sizlere de hayırlı ve başarılı bir yıl dilerim, Sizler gibi doktorlarımıza, hemşirelerimize ve sağlık personelimize de hayırlı bir yıl dilerim. Onlar da 24 saat şifa dağıtıyor. İnşallah 2014 yılı memleketimize, milletimize daha çok huzur, bereket ve sağlık getirir" şeklinde konuştu.

Bakan Müezzinoğlu ve Vali Mutlu hastanede doğum yapan diğer aileleri de ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Bakan Müezzinoğlu hastane personelinin de yeni yılını tebrik etti.