BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  EKONOMİ

THY'den iş ortağına 3 ödül

THY 2011 yılında en fazla iş hacmi gerçekleştirdiği iş ortağı uluslararası taşımacılık firmasına 3 ayrı ödül...

Abone ol

THY'den DHL Global Forwarding'e üç kategoride ödül..

THY'nın bu yıl ikincisini düzenlediği Turkish Cargo 2011 Acente Ödül Töreni Turkish Cargo üst düzey yetkilileri ve iş ortaklarının katılımıyla Radisson Blu Otel'de gerçekleşti.

2011 yılını yüzde 23.7'lik bir büyümeyle kapatan Turkish Cargo, başarısında en büyük pay sahibi olan acentelere, düzenlenen törenle plaketlerini verdi.

Ödül töreninde DHL GLOBAL FORWARDING , Turkish Cargo nun en fazla iş hacmi gerçekleştirdiği iş ortağı olarak Adana bölgesi, Ankara bölgesi ve Türkiye genelinde üç özel ödüle layık görüldü.

Görevi yeni devralan Turkish Cargo Başkanı Ali Türk, Genel Müdür Ticari yardımcısı Abdullah Soner Akkurt, DHL Global Forwarding adına ise Hava Kargo Ürün Müdürü Hamza Baysan ve diğer Turkish Cargo iş ortakları'nın katıldığı kokteyl ile başlayan organizasyon,Turkish Cargo Başkan Yardımcısı Halit Anlatan'ın sunumu ile devam etti.

Akşam yemeğinin ardından katılımcılar arasından çekilişle belirlenen 4 çift, THY'nin sponsoru olduğu Manchester United ve Barcelona futbol takımlarının maç biletlerini almaya ve bunun yanında maçın yapılacağı şehirlere THY ile ücretsiz seyahat yapmaya hak kazandılar.

DHL Global Forwarding, 2010 senesinde de en fazla iş hacmi getiren ikinci firma olmuştu.