BIST 9.755
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.421,93
HABER /  MAGAZİN

Ünlü manken savcıyı inandıramadı

Çocuğun babası hakkında dava açan Deniz Akkaya mahkemede umduğunu bulamadı İşte o haber...

Abone ol

Soruşturmayı yürüten savcı Okan Özsoy, Efe Önbilgin ve Semra Sönmez'in söz konusu suçu işlediklerine dair haklarında kamu davası açılmasını haklı kılacak delile rastlanmadığını bildirdi.

Akkaya'nın iddiasından başkaca delil ve emare bulunamadığını kaydeden Savcı Sönmez, kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Soruşturma kapsamında ifade veren Efe Önbilgin ise "Ayşe'yi 2 aydır bana göstermiyordu. İcra ile aldım. Çocuğa beni unutturduğu için çok sevdiği dadısı da yanımızda olsun istedim. Şikâyetin nedeni Deniz'in tamamen dadıyla olan kişisel problemidir" dedi. Akkaya'nın dadı Semra Sönmez'i işten çıkardığı daha sonra da Önbilgin'in işe aldığı öğrenildi.

AYŞE'NİN DADISI AKKAYA'YI SUÇLADI

Ayşe'ye bebekliğinden bu yana 15 ay baktığını belirten dadısı 48 yaşındaki Semra Sönmez, "Deniz Hanım'ın bu suçlamayı beni işten çıkarmasına rağmen Efe Bey'in benden yardım istemesine kızdığı için yaptığını düşünüyorum" diye ifade verdi.

TUTANAK TUTTURUP ŞİKÂYETÇİ OLMUŞTU

Deniz Akkaya, 22 Ocak tarihinde babası Efe Önbilgin'den teslim aldığı 2009 doğumlu kızı Ayşe'nin yüzünde darp izi olduğu iddiasıyla tutanak tutturup şikâyetçi olmuştu. Akkaya şikâyet dilekçesinde, 21 Ocak sabahı kızını, icra memurlarıyla birlikte gelen babası Efe Önbilgin'e teslim ettiğini ve kızının sağlık durumunun iyi olduğuna ve darp izi bulunmadığına dair tutanak tanzim ettirdiğini de belirtmişti