BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

THY’den 60 milyonluk ikram

Türk Hava Yolları (THY), yolcu memnuniyetini daha da üst seviyelere taşımak amacıyla ikram sunumunun en önemli unsurlarından biri olan servi...

Abone ol

Türk Hava Yolları (THY), yolcu memnuniyetini daha da üst seviyelere taşımak amacıyla ikram sunumunun en önemli unsurlarından biri olan servis malzeme ve ekipmanlarını tümüyle değiştirdi.
TURKISH DO&CO’nun Türk Hava Yolları Business, Comfort ve Ekonomi sınıfları için hazırladığı yeni ürünler Türk kültürünü yansıtan, modern ve sade bir tasarıma sahip. Osmanlı ve Selçuklu motiflerinden esinlenerek yeniden yorumlanan tasarımlarda uçak üstü kullanım kolaylığı ve yeni trendler göz önünde tutuldu. TURKISH DO&CO Atatürk Havalimanı Tesisleri’nde yeni ikram konseptini tanıttı.
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu yeni ikram konseptinin tanıtıldığı toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Türk Hava Yolları bugün artık hizmet kalitesinde kendisiyle yarışıyor. Elde ettiğimiz başarılarımızı hizmet kalitesinde aldığımız ödüllerle taçlandırıyoruz. Yolcularımızın beklentilerini karşılamak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor ve sürekli bir yenilik içindeyiz. Uçak içi ikramın yolcularımızın memnuniyetinin temel unsurlarından biri olduğunun farkındayız. Catering ortaklığımız Turkish DO&CO ile bu alanda önemli başarılara imza atıyoruz. Yolcularımız Türk Hava Yolları uçağına bindiğinde özel bir restoranda misafir edildikleri duygusunu yaşıyorlar. Uçuşlarımızda görev yapan uçan şefler de yolcularımızın beğenisini kazanıyor. Yeni konsept için yaklaşık 60 milyon lira harcadık.”
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil de, 3 yıldır üst üste ’Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ seçildiklerini belirterek, “Hizmet kalitesi Türk Hava Yolları’nı rakiplerinden ayıran en önemli unsur. Yolcularımıza uçuşlarımızda Türk misafirperverliğinin en güzel örneklerini sunmaya çalışıyoruz. Bir süre önce başladığımız lokum ikramı yolcularımızın büyük beğenisini kazandı. Yeni konseptimizle birlikte Türk mutfağından farklı lezzetleri de yolcularımızla paylaşacağız” dedi.
Kotil, Türk Hava Yolları’nın yıllık ikram bütçesinin 500 milyon dolar olduğunu da sözlerine ekledi.
Turkish DO&CO Genel Müdürü Attila Doğudan ise yeni servis konseptiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bizim hedefimiz Türk kültürünü, Türk misafirperverliğini dünyaya taşımak. Konsepte bakarsanız dünyaya götürecek kültürümüz var” dedi.
Yeni servis konsepti önümüzdeki 3 aylık dönemde Türk Hava Yolları’nın tüm uçuşlarında uygulanmaya başlanacak.