BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,97
HABER /  DÜNYA

THY, greve katılmayan personeline teşekkür etti

Türk Hava Yolları (THY) yönetimi, bugün başlayan greve katılmayan tüm personeline teşekkür etti. Yapılan açıklamada, "Çalışanlarımız şirket...

Abone ol

Türk Hava Yolları (THY) yönetimi, bugün başlayan greve katılmayan tüm personeline teşekkür etti. Yapılan açıklamada, "Çalışanlarımız şirketlerine sahip çıktılar, greve itibar etmediler" denildi.
THY’den yapılan açıklamada, “Türk Hava Yolları çalışanları her gün olduğu gibi bugün de tam kadro iş başında. Yeşilköy’de bulunan Genel Müdürlük binasında görev yapan tüm çalışanlarımız işlerine geldi. Bugün saat 03.00’te başlayan uçuş operasyonu da kokpit ve kabin ekiplerinin daha önce planlanmış uçuşlarını aynen uygulamaları sonucunda zamanında yürütülüyor. Teknik bakım ekipleri, yer işletme çalışanları, kargo çalışanları, İstanbul ve Anadolu teşkilatı da tam kadro görevlerinin başındadır. Tüm çalışanlarımız şirketlerine sahip çıktılar, greve itibar etmediler. Türk Hava Yolları, günlük operasyonunu planlandığı şekilde ve zamanında gerçekleştirilen uçuşlarla sürdürüyor. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.
(İHA)