BIST 9.139
DOLAR 32,36
EURO 35,04
ALTIN 2.324,67

The Colony & Arkın Palm Beach Hotel’de

Tatil severlerin Kıbrıs’taki vazgeçilmez tatil adresi olabilecek deniz, kum, güneş ve harikulade bir Otel klasiğinde işte Kıbrıs’taki otelcilik ezberlerini bozan o oteller;

Merhabalar,

Tatil severlerin Kıbrıs’taki vazgeçilmez tatil adresi olabilecek deniz, kum, güneş ve harikulade bir Otel klasiğinde işte Kıbrıs’taki otelcilik ezberlerini bozan o oteller;

Havada ayağınız yerden kesilir de yerde ayağınızı yerden kesen bir otelcilik anlayışıyla Kıbrıs’ta buluşursanız, hayatınızın anlamı da otel yazmaksa bu oteller gururla yazılır.

  

Arkın Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Erbil Arkın ile tanışmadık ama Kıbrıs’ta ilk, farklı, özel bir imza varsa oda Erbil Arkın’ındır. Kıbrıs’ta Girne şehrinin Sarı Efsanesi The Colony’de  Erbil Arkın’ın yaşayan efsanelerinden birincisidir, diğeri ise aşık olunacak bir deniz ve altın sarısı eşsiz bir kumsal ile bütünleşmiş adeta tutkuyu sevenlerin oteli olmuş Arkın Palm Beach Hotel. Bu otelde herkesin bir hikayesi var vazgeçilmez birde efsanesi…

  

Erbil Arkın, zamanın büyüsünde efsaneleşmiş bir bölgede bulunan bu oteli cennet adaya yakışan bir otel olarak tatilcilerle buluşturan isim olmuş. Kıbrıs’ta tatil hafızalarını yeniden canlandıracak, adeta tutkuların ve tutkunların oteli olacak Mağusa’da ki bu otel rakipsiz bir tatil anlayışını yaşatmaya devam ediyor. Bir kere bu otele şans verin ne kadar şanslı olduğunuzu anlayın. Vazgeçemeyeceksiniz. Denizin büyüsü Afrodit bu sularda doğmuş dedirten türden. Arkın Palm Beach’te tatil düşlerinizin gerçeğe dönüştüğü cennet adadaki tatil adresiniz olacak.

  

Dillere destan paha biçilmez bir deniz, altın sarısı çok özel bir kum, aşkın ve inancın dokunuşlarında masmavi bir otel.

Saygılı, cana yakın Akdeniz insanının sıcaklığında becerikli ve dikkatli bir otel ekibi bir bakmışsınız iskele de bir bakmışsınız sahilde, bir bakmışsınız lobide, bir bakmışsınız bahçede kısacası her yerde olan Resident Manager Cevdet Özalp ile birlikte Arkın Palm Beach Hotel’de kişiye özel bir hizmet anlayışıyla seçkin bir otelcilik anlayışını yaşatıyorlar.

  

Arkın Group Türkiye Satış Koordinatörü  Murat Yıldırım ise dürüst ve ahlaklı, işinde profesyonel , sağlam adımlarla Arkın Group’un otellerini Türkiye’de ismine yakışır şekilde anlatan, koordine eden ve doğru planlamalar ile tanıtan isim olarak dikkatleri çekiyor.

Arkın Palm Beach Hotel’i seçtiğiniz için teşekkür ederiz

İsmim Derya, otelimizde ki konaklamanız sırasında kendinizi evinizde gibi hissedebilmeniz için odanızı büyük bir özen ile hazırlamaktan büyük onur duydum. Konaklamanızın daha konforlu geçmesini sağlayabilecek her hangi bir ihtiyacınız olduğunda bana bildiriniz. Evinize hoş geldiniz!

  

Arkın Palm Beach’te Hayal Sinemaları, Yaz sinemalarıyla buluşuyor

Çocukluğumda Rahmetli Babamın sırtında yaz sinemalarına giderken duyduğum heyecan ve mutluluk hep kalbimdedir. Arkın Palm Beach’te de yaz sinemaları 7 den 70’e bir nostalji rüzgarıyla Akdeniz olmuş tek kelime muhteşem…

 

  

Yaz Beni de Yaz Yeminlere

Korhan & Zuhal Topal çifti de Arkın Palm Beach Hotel’in müdavimi

Ansızın mırıldanmaya başladığım içime uzun zamanlardan sonra düşen bir şarkının sözleriydi;

yaz beni de yaz yeminlere

sorma nerede olduğumu...

derken iskelede iyi ki doğdun, iyi ki benimlesin diyen Zuhal Topal’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu Korhan'ın doğum günüydü.

İşte Korhan’ın yorumuyla güzelleşen bu şarkının sözlerini anımsamak gibi bir tatil ise beklediğiniz, özlediğiniz tam isabet. Yılların yorgunluğunu, yaşanmışlığını hem hatırlatacak, hem unutturacak, ruhunuzu dinlendirecek, aşk tadında bir tatil Arkın Palm Beach Hotel’de sizleri bekliyor.

Korhan & Zuhal çifti de balayı ve doğum günlerini doyasıya huzur, doyasıya deniz diyerek bu otelde geçiriyor.

Hüznün ve Aşkın Dansı Tango

Arjantin, İtalya, Yunanistan, Brezilya, İspanya, Fransa, İngiltere, Amerika, Türkiye ve şimdi Kıbrıs’ta Tango zamanı. Ülkemizdeki Tango üstadı Erdem Ercan, 1800’lü yıllarda Arjantin’in başkenti  Buenos Aires’te başlayan ve tüm dünyayı saran hüznün ve aşkın dansı Tango ile 13 yıl önce tanıştığında bütün hayat o an durdu Tango başladı. Onun için her şey bir yana, Tango başka bir yana…

  

Tango üstadı Erdem Ercan yüreğinde akan, onu biçimlendiren, fon veren, hissettiği Tango dansını o kadın gider ve ben Tango ile kalırım. Tango benim için aşkın, varoluşun, tutkunun, şehvetin, duygusallığın, hassaslığın çok ince dokunuşudur. Bir bebek konuşamaz ama sizi hisseder, ona güven verdiğinizi bilirse mutlu olur Tango da böyledir net enerjinin dansıdır. Var oluşun tutkuya dönüştüğü bir yaşamdır. Tango bir dildir erkek ve kadının aynı dili konuştuğu bir paylaşımın dansıdır.  

  

Arkın Palm Beach Hotel’de Erdem Ercan ile Tango ve Yaşam Akdeniz gecelerinde Kıbrıslılar ile buluştu. Arkın Palm Beach’te dünya evine giren mutlu çiftin ilk düğün sürprizini Erdem Ercan yaptı, alkışlar Tango ve üstada, bir ömür boyu mutluluk dilekleri yeni evlenen çifte, teşekkürler ise Arkın Palm Beach Hotel ve ekibine geldi böyle muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için.

    

Şimdilik Veda

Kıbrıs’ta beş parmak dağları gibi beş parmağını birleştirmiştir, sıkıca yumruk olmuş bir takım ruhuyla otelcilik anlayışını paylaşan ekibi tanıdım.

Arkın Group’un genç ve başarılı genel koordinatörü Tunç Şirintuna ve adanın efsane ismi Erbil Arkın ile bir araya gelmek üzere Eylül’de Kıbrıs’tayım. Cennet adamız Kıbrıs’a özel otelcilik anlayışını yaşatan bu ekibin yaptıklarını ayrıntılı olarak sizlerle paylaşacağım. Bu arada Girne’nin tam kalbinde şehrin sarı efsanesi The Colony ‘nin genç ve geleceği parlak işletme müdürü Halil Bardak ruhu esmer, rengi sarı, düşleri ise masmavi bu otele çok yakışıyor.

Tatil tadında kalın