BIST 9.552
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.477,79
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Thanos Trump'ın Tweetlerini okumaya karar verdi!

Avengers Infinity War'ın ünlü aktörü Josh Brolin, Thanos sesi ile Donald Trump'ın Tweetlerini okudu.

Abone ol

Geçtiğimiz gün oldukça ilginç bir olaya imza atıldı. Avengers Infinity War'ın ünlü kötüsü Thanos'u seslendiren Josh Brolin, Thanos performansı ile Amerika Birleşik Devletleri başkanı olan Donald Trump'ın Tweetlerini okudu. 

Avengers: Infinity War'un izleyiciler ile buluşmasından sonra Thanos için ilginç haberler dünya çapından gelmeye devam ediyor.

video: https://www.youtube.com/watch?v=d853h-8rsPQ

Ünlü aktör Josh Brolin, katıldığı bir programda oldukça ilginç bir istek ile karşılaştı. Bunu kıramayan aktör, zaten filmin seslendirmelerinde yüzde yüz benim seslendirmem kullanıldı diyerek seyirciler karşısında Trump'ın Tweetlerini okudu.

Yeni filmi Sicario 2'nin tanıtımı için The Late Show with Stephen Colbert programına konuk olan Josh Brolin, Thanos olarak Donald Trump'ın daha önce attığı bazı tweetleri okudu.

Açılışı yaşlı Thanos espirisi ile yapan Brolin'in taklit sırasında o kadar da zorlanmadığına şahit oluyoruz. Bu da ne kadar başarılı bir seslendirmeye sahip olduğunun bir kanıtı. 

Daha öncesinde aynı programda Andy Serkis de Gollum olarak Donald Trump'ın attığı tweetleri okumuştu. Tabi Gollum'un seslendirmesi daha komik ve hareketli olduğu için ortaya yine oldukça eğlenceli anlar çıkmıştı. Yayınlanan videoya yukarıdaki oynatıcı üzerinden ulaşabilirsiniz. Ek olarak seslendirmeyi direkt izlemek isteyen kullanıcılar dokuzuncu dakikadan itibaren videoya başlayabilirler.

Kaynak: Teknolojioku