BIST 10.281
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.407,54
HABER /  DÜNYA

TFF istifa etmeli

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yabancı sınırı konusunda geri adım atmayan Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) istifa etmesi gerektiğini sö...

Abone ol

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yabancı sınırı konusunda geri adım atmayan Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) istifa etmesi gerektiğini söyledi.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Temmuz ayı olağan toplantısından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Aysal, yabancı sınırı konusunda geri adım atmayan Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) istifa etmesi gerektiğini belirterek, “Federasyonun değişmesiyle ilgili bizim federasyondan şu anda bir beklentimiz var. Günün şartlarını değerlendirerek bir an evvel istifa etmeleri. Yoksa İmza toplamaya gitmemiz çok değişik alternatifler olarak görülür. İlk hareketi federasyondan bekliyoruz. Bu şekilde bir davranışta bulunmak istemiyoruz. İlk hareketi federasyondan bekliyoruz” dedi.
Bir basın mensubunun “Haluk Ulusoy’a destek verir misiniz?” sorusu üzerine Aysal, “Buna yönetim olarak oturup karar vermemiz lazım. Şuanda bu konudaki stratejilerimizi tespit etmedik. Çalışıyoruz. Galatasaray çabuk kararlar verip bundan vazgeçen bir camia değil. Biz her şeyi ince eleyip sık dokuyoruz. Sıkı dokuduktan sonra kararlarımızı alıyoruz, önümüzdeki günlerde bu konu hakkında açıklamalarda bulunuruz” diye konuştu.
TFF dediğinde sadece bir başkanı düşünmemek gerektiğini ifade eden Aysal, "Federasyon değince bir sadece bir başkan düşünmeyin. TFF büyük bir kurum. Burada başkan da var, diğer yönetim kurulu üyeleri de var. Biz başkanın kimlerden etkilendiğini ve bu karara nereden katıldığını bilemiyoruz. Öğrendiğimiz vakit gerekli muhataplarımızı bulacağız" ifadelerini kullandı.
(İHA)